Tulevaisuuden HR-johtaja

Keskiviikkona 17.04.2024
08:30
Espoo

Tervetuloa tapahtumaamme kuuntelemaan ja keskustelemaan tulevaisuuden HR-johtajan roolista – mitä tulee ottaa huomioon omassa työssä ja osaamisessa, jotta datalla johtaminen on aidosti mahdollista?

Dataa hyödyntämällä enemmän aikaa ihmisille

Henkilöstöanalytiikan avulla ymmärretään paremmin, mitä organisaatiossa tapahtuu, ja voidaan tehdä päätöksiä reaaliaikaisten tietojen ja analyysien perusteella. Ihmisten työaikaa tarvitaan enemmän lisäarvoa tuottavaan tekemiseen, ja tämä halutaan mahdollistaa poistamalla manuaalista työtä – automatisoinnin avulla. Myös nykyinen taloudellinen tilanne vaatii tekemään asioita tuottavammin, joko seuraamalla tehokkaammin työn tuottavuutta ja kustannuksia tai ennustamalla paremmin tulevaisuutta.

Liiketoiminta- ja henkilöstöjohdossa on kasvava tarve ymmärtää enemmän datan ansiosta sekä johtaa asioita datalla, ja tämän vuoksi pureudumme tapahtumassamme tulevaisuuden HR-johtajan rooliin – mitä tulee ottaa huomioon omassa työssä ja osaamisessa, jotta datalla johtaminen on aidosti mahdollista? Tehokas henkilöstödatan analysointi vaikuttaa positiivisesti yrityksen tavoitteisiin pääsemiseen, tuottavuuteen sekä henkilöstön sitoutumiseen.

Tapahtumaan osallistumalla saat ajankohtaisen katsauksen henkilöstödatan soveltamiskohteisiin sekä henkilökohtaiseen kehittämiseen; vertailun nykyhetken vaatimuksiin ja siihen, mitä on hyvä ottaa huomioon tulevaisuudessa niin oman kuin tiimin osaamisen kannalta.

Ilmoittaudu tästä mukaan 15.4. mennessä!

Aika: keskiviikko 17.4.2024 klo 8:30–11:00

Paikka: Greenstep, 1. kerroksen auditorio, Keilaranta 5, Espoo

Ohjelma:

 • 8:30 Verkostoitumiskahvit, aamiaista tarjolla
 • 9:00 Puheenvuorot
  • HR 2030 kohti datakyvykästä organisaatiota / Kati Tuovinen, Head of HR Business, Greenstep
  • Henkilöstödata on merkittävä osa strategista johtamista / Annu Mäkinen, henkilöstöjohtaja, SOS-Lapsikylä
  • Henkilöstödatan rooli kasvun toteuttamisessa / Sari Hagelberg, henkilöstöjohtaja, Cervi Talotekniikka
  • Millaista osaamista tulevaisuuden HR-johtaja tarvitsee? / Kati Tuovinen, Head of HR Business, Greenstep & Tiina Kalliokoski, Senior Manager, People Analytics, Greenstep
 • Paneeli: Miten olen omassa HR-roolissani mukana datalla johtamisen toteuttamisessa / Kaikki esiintyjämme mukana keskustelussa
 • Kysymykset ja keskustelua
 • 11:00 Tilaisuus päättyy


Vieraspuhujamme:

Annu Mäkinen, henkilöstöjohtaja, SOS-Lapsikylä

Annu Mäkisellä on useiden vuosien kokemus henkilöstöhallinnon ja liiketoiminnan johtotehtävistä. Ennen varsinaisia HR-tehtäviä Mäkinen toimi johtavan asiantuntijan tehtävässä työnantajaliitossa vastaten yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksesta sekä työoikeusjuristina suuressa asianajotoimistossa.
Sari Hagelberg, henkilöstöjohtaja, Cervi Talotekniikka

Sari Hagelberg aloitti Cervillä kesäkuussa 2023, ja sitä ennen hän toimi YIT:llä 19 vuotta erilaisissa henkilöstöhallinnon rooleissa ja useilla eri HR:n vastuualueilla. Kokemusta kertyi niin Suomesta kuin useasta muusta YIT:n maasta. Muutaman viimeisen vuoden ajan hänen tehtävänään oli toimia kahden YIT:n segmentin henkilöstöjohtajana vastaten näiden segmenttien henkilöstöasioista.Tapahtuma on maksuton. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu tästä mukaan 15.4. mennessä!