Tulevaisuuden talousjohtaminen, ti 10.10. Espoo

Tiistaina 10.10.2023
13:30

Tervetuloa verkostoitumaan sekä kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja talousjohtamisesta!

Talousjohtamisen merkitys on kasvanut viimeisten vuosien aikana. Digitalisaation ja teknologian nopea kehittyminen yhdessä yhä monimutkaisempien taloudellisten kysymysten ja muuttuvien tilanteiden äärellä luo uusia haasteita talousjohtamiseen.

Miten talousjohtaminen on muuttunut? Miten muuttuviin tarpeisiin voi reagoida entistä paremmin tulevaisuudessa? Mitkä ovat avaintekijöitä, joita talousjohtajien tulee ottaa huomioon tehdessään strategisia päätöksiä? Miten talousjohtajalle jää enemmän aikaa keskittyä liiketoiminnan tukemiseen ja kasvattamiseen?

Tulevaisuuden talousjohtaminen -tapahtuma antaa vastauksia näihin kysymyksiin ja käsittelee lisäksi, millaisia uusia taitoja talousjohtajan pitää omaksua ja millaista roolia teknologia näyttelee tässä kehityksessä.

Tapahtuman puhujina toimivat Greenstepin analytiikkatiimin vetäjä Jonathan Teir ja Visma Solutionsin Netvisorin tuotejohtaja Jarkko Iitiä. Vieraspuhujaksi saamme CFO Mervi Kerkelä-Hiltusen QPR Software Oyj:stä. Hän kertoo esityksessään CFO:n uudesta roolista toimitusjohtajan co-pilottina ja organisaation digitalisaation muutosajurina.

Ilmoittaudu tapahtumaan 9.10. mennessä tästä linkistä!

Aika: tiistai 10.10.2023 klo 13:30–16:00

Paikka: Greenstep, 1. kerroksen auditorio, Keilaranta 5, Espoo

Ohjelma:

  • 13:30 Verkostoitumiskahvit
  • 14:00 Puheenvuorot:
    • CFO 2025 – rooli toimitusjohtajan co-pilottina ja organisaation digitalisaation muutosajurina / Mervi Kerkelä-Hiltunen, CFO and Executive Management Team Member, QPR Software Oyj
    • Tulevaisuuden taloushallinnon ohjelmistot: trendit ja haasteet / Jarkko Iitiä, Product Director, Netvisor, Visma Solutions Oy
    • Elämää taloushallinnon automatisoinnin jälkeen: Tiedon tehokas hyödyntäminen / Jonathan Teir, Partner, Greenstep Oy
  • Kysymykset ja keskustelua
  • 16:00 Ohjelma päättyy


Tapahtumassa mukana:

Mervi Kerkelä-Hiltunen
CFO and Executive Management Team Member
QPR Software Oyj

Mervi on toiminut QPR Software Oyj:n talousjohtajana vuodesta 2022. Hänellä on pitkä kokemus eri talousjohdon tehtävistä yli 20 vuoden ajalta Nokialla kansainvälisissä tehtävissä. Lisäksi Mervi on johtanut Deloittella teollisuusasiakkuuksien talous- ja business financen konsultointia palvellen Suomen suurimpia yhtiöitä digitalisaation ja liiketoiminnan kehittämisessä.


Jarkko Iitiä
Product Director, Netvisor
Visma Solutions Oy

Jarkko toimii Netvisorin tuotejohtajana Visma Solutionsilla. Hän vastaa siitä, että Netvisor vastaa myös tulevaisuudessa käyttäjien tarpeisiin kiihtyvän teknologiamurroksen keskellä. Jarkolla on 10 vuoden kokemus suomalaisen taloushallinnon ohjelmiston, prosessien ja kumppanuuksien kehittämisestä.

Jonathan Teir
Partner
Greenstep Oy

Jonathan on Greenstepin yli 50-henkisen analytiikkatiimin vetäjä, ja on urallaan kouluttanut satoja johtajia, Data Analysteja ja Power BI:n syväosaajia saamaan datasta enemmän irti. Hän työskentelee Greenstepillä analytiikan lisäksi automaation parissa kehittäen samalla Greenstepin toimintaa.

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tapahtumaan 9.10. mennessä tästä linkistä!