Tulevaisuuden talousjohtaminen, ke 15.11. Jyväskylä

Keskiviikkona 15.11.2023
13:30

Tervetuloa verkostoitumaan sekä kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja talousjohtamisesta!

Talousjohtamisen merkitys on kasvanut viimeisten vuosien aikana. Digitalisaation ja teknologian nopea kehittyminen yhdessä yhä monimutkaisempien taloudellisten kysymysten ja muuttuvien tilanteiden äärellä luo uusia haasteita talousjohtamiseen.

Miten talousjohtaminen on muuttunut? Miten muuttuviin tarpeisiin voi reagoida entistä paremmin tulevaisuudessa? Mitkä ovat avaintekijöitä, joita talousjohtajien tulee ottaa huomioon tehdessään strategisia päätöksiä? Miten talousjohtajalle jää enemmän aikaa keskittyä liiketoiminnan tukemiseen ja kasvattamiseen?

Tulevaisuuden talousjohtaminen -tapahtuma antaa vastauksia näihin kysymyksiin ja käsittelee lisäksi, millaisia uusia taitoja talousjohtajan pitää omaksua ja millaista roolia teknologia näyttelee tässä kehityksessä.

Tapahtuman puhujina toimivat Greenstepiltä Senior Business Developer Simo Parkkali, Interim CFO, Haltian Oy, ja Greenstepin Partner Vesa Leino ja Visma Solutionsin Netvisorin tuotejohtaja Jarkko Iitiä.

Ilmoittaudu tapahtumaan 14.11. mennessä tästä linkistä!

Aika: keskiviikko 15.11.2023 klo 13:30–16:00

Paikka: Crazy Town, Kauppakatu 39, Jyväskylä​

Ohjelma:

  • 13:30 Verkostoitumiskahvit
  • 14:00 Puheenvuorot:
    • Hyvä talousjohtaminen ja sen muutokset / Vesa Leino, Partner, Greenstep Oy / Interim CFO, Haltian Oy
    • Tulevaisuuden taloushallinnon ohjelmistot: trendit ja haasteet / Jarkko Iitiä, Product Director, Netvisor, Visma Solutions Oy
    • Elämää taloushallinnon automatisoinnin jälkeen: Tiedon tehokas hyödyntäminen / Simo Parkkali, Senior Business Developer, Greenstep Oy
  • Kysymykset ja keskustelua
  • 16:00 Ohjelma päättyy


Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tapahtumaan 14.11. mennessä tästä linkistä!