Tulevaisuuden talousjohtaminen, Oulu

Torstaina 19.10.2023
08:30

Tervetuloa verkostoitumaan sekä kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja talousjohtamisesta!

Talousjohtamisen merkitys on kasvanut viimeisten vuosien aikana. Digitalisaation ja teknologian nopea kehittyminen yhdessä yhä monimutkaisempien taloudellisten kysymysten ja muuttuvien tilanteiden äärellä luo uusia haasteita talousjohtamiseen.

Miten talousjohtaminen on muuttunut? Miten muuttuviin tarpeisiin voi reagoida entistä paremmin tulevaisuudessa? Mitkä ovat avaintekijöitä, joita talousjohtajien tulee ottaa huomioon tehdessään strategisia päätöksiä? Miten talousjohtajalle jää enemmän aikaa keskittyä liiketoiminnan tukemiseen ja kasvattamiseen?

Pyrimme vastaamaan näihin kysymyksiin tilaisuudessamme, ja käsittelemme lisäksi, millaisia uusia taitoja talousjohtajan pitää omaksua ja millaista roolia teknologia näyttelee tässä kehityksessä.

Tapahtuman puhujina toimivat Greenstepin analytiikkatiimin vetäjä Jonathan Teir, Visma Solutionsin Sirpa Turunen (Product Manager, Accounting Offices), CFO Petri Hiljanen, Detection Technology, sekä kasvuyritys Haltian Oy:n interim CFO Vesa Leino.

Ilmoittaudu tapahtumaan 18.10. mennessä tästä linkistä!

Aika: torstai 19.10.2023 klo 8:30–11:00

Paikka: Kauppakeskus Valkea / kokoustilat 4. krs, Isokatu 22-25, Oulu

Ohjelma:

 • 8:30 Verkostoitumiskahvit
 • 9:00 Puheenvuorot:
  • Tervetuloa! / Margit Heiniemi, Partner, Greenstep Oy
  • Talousjohtamisen muutokset kasvuyrityksessä / Vesa Leino, Interim CFO, Haltian
  • Pörssiyhtiön talousjohtamisen kehitys / Petri Hiljanen, CFO, Detection Technology
  • Tulevaisuuden taloushallinnon ohjelmistot: trendit ja haasteet / Sirpa Turunen, Product Manager, Accounting Offices, Visma Solutions Oy
  • Elämää taloushallinnon automatisoinnin jälkeen: Tiedon tehokas hyödyntäminen / Jonathan Teir, Partner, Greenstep Oy
 • Q&A, loppusanat ja kiitokset

Tapahtumassa mukana:

Vesa Leino

Interim CFO
Haltian

Vesalla on kattava taloushallinnon, liiketoiminnan ja johtamisen osaaminen yli 20 vuoden kokemuksella. Aiemmin hän on työskennellyt Nokialla, Microsoftilla ja muissa teknologiayhtiöissä, sekä toiminut talousjohtajan ja toimitusjohtajan tehtävissä suomalaisessa pörssiyhtiössä.

Tulevaisuuden talousjohtaminen Oulu, Vesa Leino
Tulevaisuuden talousjohtaminen Oulu, Petri Hiljanen

Petri Hiljanen
CFO
Detection Technology

Detection Technology on listattu First North Growth Market Helsinki-listalle, ja Petri on toiminut yhtiön CFO:na vuodesta 2012 ja sitä ennen vuosina 2007-2010. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus talous- ja rahoitusjohtajan tehtävistä.

Sirpa Turunen
Product Manager, Accounting Offices
Visma Solutions Oy

Sirpa toimii Visma Solutionsilla Netvisorin tuotepäällikkönä ja vastaa sekä tilitoimisto- että ISV-kanavan kasvusta ja kumppaneiden tyytyväisyydestä. Sirpalla on takanaan jo lähes 20 vuoden kokemus taloushallintoalasta ja tilitoimistomarkkinasta.
Tulevaisuuden talousjohtaminen Oulu, Sirpa Turunen
Tulevaisuuden talousjohtaminen Oulu, Jonathan TeirJonathan Teir

Partner
Greenstep Oy

Jonathan on Greenstepin yli 50-henkisen analytiikkatiimin vetäjä, ja on urallaan kouluttanut satoja johtajia, Data Analysteja ja Power BI:n syväosaajia saamaan datasta enemmän irti. Hän työskentelee Greenstepillä analytiikan lisäksi automaation parissa kehittäen samalla Greenstepin toimintaa.

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tapahtumaan 18.10. mennessä tästä linkistä!