Tulevaisuuden talousjohtaminen, Turku

Keskiviikkona 11.10.2023
08:30

Tervetuloa verkostoitumaan sekä kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja talousjohtamisesta!

Talousjohtamisen merkitys on kasvanut viimeisten vuosien aikana. Digitalisaation ja teknologian nopea kehittyminen yhdessä yhä monimutkaisempien taloudellisten kysymysten ja muuttuvien tilanteiden äärellä luo uusia haasteita talousjohtamiseen.

Miten talousjohtaminen on muuttunut? Miten muuttuviin tarpeisiin voi reagoida entistä paremmin tulevaisuudessa? Mitkä ovat avaintekijöitä, joita talousjohtajien tulee ottaa huomioon tehdessään strategisia päätöksiä? Miten talousjohtajalle jää enemmän aikaa keskittyä liiketoiminnan tukemiseen ja kasvattamiseen?

Tulevaisuuden talousjohtaminen -tapahtuma antaa vastauksia näihin kysymyksiin ja käsittelee lisäksi, millaisia uusia taitoja talousjohtajan pitää omaksua ja millaista roolia teknologia näyttelee tässä kehityksessä.

Tapahtuman puhujina toimivat CFO Ulla Vesola Elomaticilta, Greenstepin analytiikkatiimin vetäjä Jonathan Teir, Interim CFO, Haltian Oy, ja Greenstepin Partner Vesa Leino sekä Visma Solutionsin Netvisorin tuotejohtaja Jarkko Iitiä.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä linkistä!

Aika: keskiviikko 11.10.2023 klo 8:30–11:00

Paikka: Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki, Lemminkäisenkatu 12b, Turku

Ohjelma:

 • 8:30 Verkostoitumiskahvit, aamiainen tarjolla
 • 9:00 Puheenvuorot:
  • Hyvä talousjohtaminen ja sen muutokset / Vesa Leino, Partner, Greenstep Oy / Interim CFO, Haltian Oy
  • Talousjohtamisen tehokas kehitys johdon tukena / Ulla Vesola, CFO, Elomatic Oy
  • Tulevaisuuden taloushallinnon ohjelmistot: trendit ja haasteet / Jarkko Iitiä, Product Director, Netvisor, Visma Solutions Oy
  • Elämää taloushallinnon automatisoinnin jälkeen: Tiedon tehokas hyödyntäminen / Jonathan Teir, Partner, Greenstep Oy
 • Kysymykset ja keskustelua
 • 11:00 Ohjelma päättyy


Tapahtumassa mukana:

Ulla Vesola
CFO
Elomatic Oy


Ulla on toiminut Elomatic -konsernin talousjohtajana vuodesta 2022. Aikaisemmin hän on toiminut Talous-, IT- ja Henkilöstöjohtajana venevalmistaja Inhan Tehtaat Oy:ssä (Yamaha Motor Group) vastaten mm. johdon raportoinnin kehittämisestä ja strategiatyön tukemisesta. Hänellä on myös pitkä kokemus talouden johtotehtävistä Lundbeck -lääkekonsernissa ja siellä mm. kansainvälisen Shared Service Center-mallin rakentamisesta.

Vesa Leino
Partner / Greenstep Oy
Interim CFO / Haltian Oy


Vesalla on kattava taloushallinnon, liiketoiminnan ja johtamisen osaaminen yli 20 vuoden kokemuksella. Aiemmin hän on työskennellyt Nokialla, Microsoftilla ja muissa teknologiayhtiöissä, sekä toiminut talousjohtajan ja toimitusjohtajan tehtävissä suomalaisessa pörssiyhtiössä.

Jarkko Iitiä
Product Director, Netvisor
Visma Solutions Oy

Jarkko toimii Netvisorin tuotejohtajana Visma Solutionsilla. Hän vastaa siitä, että Netvisor vastaa myös tulevaisuudessa käyttäjien tarpeisiin kiihtyvän teknologiamurroksen keskellä. Jarkolla on 10 vuoden kokemus suomalaisen taloushallinnon ohjelmiston, prosessien ja kumppanuuksien kehittämisestä.

Jonathan Teir
Partner
Greenstep Oy

Jonathan on Greenstepin yli 50-henkisen analytiikkatiimin vetäjä, ja on urallaan kouluttanut satoja johtajia, Data Analysteja ja Power BI:n syväosaajia saamaan datasta enemmän irti. Hän työskentelee Greenstepillä analytiikan lisäksi automaation parissa kehittäen samalla Greenstepin toimintaa.

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä linkistä!