Automaatio landing page banner

Tehoa työskentelyyn automatisoinnin avulla

Haluaisitko vapauttaa jopa 20% tiimisi rutiineihin käytetystä työajasta olennaisempiin tehtäviin? Työvaiheiden automatisointi on avain tehokkaaseen, korkealaatuiseen ja mielekkääseen työhön.


Ota yhteyttä

Etsitkö tapoja virtaviivaistaa liiketoimintaprosesseja, vähentää virheitä ja lisätä tehokkuutta? Haluatko vapauttaa henkilöstöäsi ikävistä ja toistuvista tehtävistä ja keskittyä strategisempiin ja lisäarvoa tuottavampiin toimintoihin? Haluatko parantaa asiakastyytyväisyyttä, vaatimustenmukaisuutta ja kestävyyttä automaation avulla?

Jos vastasit kyllä johonkin näistä kysymyksistä, jutellaan.

Toiminnan tehostamisesta tyytyväisyyteen

Tiedämme mistä puhumme - hyödynnämme itse automaatioita mm. näiden syiden vuoksi:

Säästä työaikaa

Ohjelmistorobotit ovat erittäin joustavia ja melko pienellä työmäärällä käyttöönotettavia arjen apureita. Olemme automatisoineet mm. kirjanpitopalveluumme liittyviä toistuvia tehtäviä robottien avulla ja saamme hoidettua nyt palvelumme huomattavat transaktiomäärät aiempaa selkeästi nopeammin ja tehokkaammin.

Paranna työn laatua

Taloustoiminnoissa työn laatu on olennaista, mutta silloin tällöin virheitä silti sattuu. Toteuttamamme automaatiot eivät pelkästään suoraan vähennä inhimillisiä virheitä, mutta myös suorittavat jälkikäteen tehtäviä kontrolleja. Työmme korkean laadun osoituksena 70% asiakkaistamme on tullut muiden asiakkaiden suositusten kautta.

Paranna työpäivä- ja asiakaskokemusta

Automatisoimalla esimerkiksi erilaisia pieniä, mutta aikaavieviä tehtäviä, voi parantaa niin työpäivä- kuin asiakaskokemustakin. Esimerkiksi PowerApp-työkalulla toteuttamamme itsepalvelusovellus eri järjestelmien käyttöoikeuksien hallinnointiin on koettu joustavaksi ja työtä helpottavaksi, jolloin hymy on herkemmässä.

Automaatiopalvelumme sopivat esimerkiksi

Greenstep check icon

Asiakaspalvelutiimeille

Tunnistamme yhdessä asiantuntijoidenne kanssa prosessilouhintamalliemme avulla asiakaspalveluprosessienne pullonkaulat ja automatisoimme esimerkiksi tiketöintijärjestelmissä tehtävät, manuaaliset ja aikaavievät toimenpiteet.

Greenstep check icon

Kirjanpitotiimeille

Vähennämme talouden eri prosesseihin kuluvaa aikaa mm. automatisoimalla ostolaskujen käsittelyä, luomme hälytyksiä mahdollisten poikkeamien varalle ja nostamme kirjanpidon laatua eliminoimalla inhimilliset virheet.

Greenstep check icon

Tuotannon tiimeille

Optimoimme toimitusketjun- ja varastonhallintaa automatisoiduilla tilaus- ja seurantaratkaisuilla. Minimoimme varastovajeet ja parannamme toiminnan yleistä tehokkuutta.

Varaa kartoitusaikasi tästä
Katri cube

Kohti parempaa tuottavuutta ja työpäiväkokemusta

Tavoitteenamme on poistaa turhia ja tuplatehtäviä, parantaa tehottomia välivaiheita ja auttaa tunnistamaan tehtäviä, jotka voidaan automatisoida esimerkiksi robotiikan avulla. Näin työstä tulee mielekkäämpää ja tuloksekkaampaa.

Tarjoamme apuamme mm:

  • RPA (ohjelmistorobotiikka)-toteutuksissa
  • Power Platform -toteutuksissa
  • Integraatioissa
  • Prosessilouhinnassa

Sinun ei itse tarvitse vielä tietää, missä automatisoitavia työvaiheita piilee – autamme sinua löytämään ne.

Etsitään tehostamisen paikat yhdessä! Varaa tapaaminen