Tietosuojaseloste / Greenstep Oy:n verkkosivut

Mitä henkilötietoja saamme käynneistä verkkosivuillamme ja mitä tarkoitusta varten niitä käsittelemme?

Voit antaa meille henkilötietoja esimerkiksi, kun täytät yhteydenottopyynnön, ilmoittaudut tapahtumaan tai keskustelet chatissa (nimi, yhteystiedot, käsiteltävään asiaan liittyvät tiedot) tai täytät työhakemuksen. Työhakemuksen yhteydessä on tätä tilannetta koskeva tietosuojaseloste erikseen.  

Kun vierailet verkkosivuillamme, saamme automaattisesti lokitietoja kuten sinun IP-osoitteesi, aikaleimoja ja teknisiä tietoja laitteesta, jolla olet yhteydessä. Käytämme evästeitä, jotka ovat passiivisia tekstitiedostoja, jotka tallennetaan laitteen, kuten tietokoneen, matkapuhelimen tai tabletin, internetselaimeen palvelun käytön yhteydessä.

Evästeiden avulla pyrimme ymmärtämään paremmin, millaisesta sisällöstä sivuston käyttäjät ovat kiinnostuneita ja kehittämään niitä käyttäjiä yhä paremmin palveleviksi. Kun lataat sivuiltamme materiaalia tai muulla tavalla luovutat yhteystietojasi esimerkiksi yhteydenottolomakkeen kautta, saatamme ottaa sinuun yhteyttä yritykseemme ja sen palveluihin ja tuotteisiin liittyen. 

Voit milloin hyvänsä estää evästeiden käytön muuttamalla laitteesi asetuksia. Evästeiden estäminen voi vaikuttaa palvelun käyttökokemukseen, esimerkiksi estää joidenkin palvelun ominaisuuksien käytön.

Millä oikeusperusteella käsittelemme verkkosivujen käyntien yhteydessä saamiamme henkilötietoja? 

Oikeusperusteena henkilötietojen käsittelylle on rekisteröidyn antama suostumus tai sopimuksen toimeenpano tai sopimusta edellyttävät toimet rekisteröidyn pyynnöstä. Oikeusperusteena voi olla myös oikeutettu etumme kehittää palveluamme ja markkinointiamme. Tällöin arviomme, että verkkosivujen käynneistä saamiemme rajattujen tietojen käsittely ei ole ristiriidassa rekisteröidyn oikeuksien kanssa eikä aiheuta rekisteröidylle merkittävää riskiä.

Jaammeko Sinun tietojasi kolmansille osapuolille? 

Siltä osin kuin tietojärjestelmiä hoitaa ulkoinen palveluntarjoaja, myös tämän rajatulla henkilöstöllä voi olla teknisesti pääsy tallennettuihin tietoihin. Kaikkia tietojen käsittelyyn liittyviä toimijoita sitoo velvoite toimia tietosuoja-asetuksen säännösten mukaisesti huolehtien mm. tietoturvasta ja salassapitovelvollisuudesta.  

Missä tietoja säilytetään ja kuinka kauan?

Tietoja säilytetään asianmukaisesti suojatuissa tietojärjestelmissä ETA-alueella tai sellaisten muiden maiden alueella, joiden Euroopan komissio on todennut takaavan riittävän tietosuojan tason.  

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on tarpeen sen käyttötarkoituksen kannalta, johon tietoja kerätään. Voimme säilyttää henkilötietoa tätä kauemmin, jos lakisääteinen velvoite sitä edellyttää tai pitempi säilyttäminen on tarpeen toimintamme järjestämisen kannalta eikä rekisteröidyn oikeuksien katsota syrjäyttävän tätä oikeutta. Pitempi säilyttäminen voi johtua mm. varautumisesta oikeudellisten vaateiden selvittämiseen tai siitä syystä, että yksittäisiä tietoja ei kohtuullisin kustannuksin kyetä poistamaan järjestelmistä muutoin kuin suurempien tietokokonaisuuksien poiston yhteydessä. Pääsääntöisesti tiedot poistetaan viimeistään kymmenen vuoden kuluttua.  

Oikeutesi rekisteröitynä

Rekisteröitynä sinulla on oikeus pyytää pääsy itseäsi koskeviin henkilötietoihin sekä oikeus pyytää kyseisten tietojen oikaisemista sekä tietosuoja-asetuksen rajaamissa puitteissa pyytää tietojen poistamista taikka käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä. Sinulla on oikeus pyytää tietojen siirtämistä järjestelmästä toiseen. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle (Tietosuojavaltuutettu www.tietosuoja.fi ), mikäli katsot että henkilötietojesi käsittelyssä rikotaan tietosuojasäännöksiä.

Rekisterinpitäjän yhteystiedot

Greenstep Oy, Y-tunnus 2306461-3, osoite Keilaranta 5, 02150 Espoo.

Yhteydenotot sähköpostitse info@greenstep ja puhelimitse +358 45 7877 7734.