Terveisiä Tallinnasta!

Tallinn Rocknroll

Meillä oli melkoisen hurja päivä, kun kolme Greenstepiläistä pystytti uusimman toimistomme Tallinnaan. Katso videolta fiiliksiä Tallinnan toimistoltamme!

Rock & Roll, sellaista menomme oli Tallinnassa koko viikonlopun:

Perjantai oli melkoisen hurja päivä, kun kolme Greenstepiläistä pystytti uusimman toimistomme Tallinnaan. Saimme mm. seuraavat asiat tehtyä:

  • Uuden toimiston avaimet luovutettiin meille
  • Perustimme Greenstepin Viron tytäryhtiön notaarilla (tehokasta viranomaistoimintaa Virossa – käynti kesti vain 1,5 h)
  • Haastattelimme kahta uutta ihmistä
  • Allekirjoitimme työsopimuksen yhden uuden työntekijän kanssa
  • Kalustimme uuden toimistomme

Mutta miksi Greenstep on Tallinnassa?

Virosta löytyy monia menestyksekkäitä yrityksiä kuten Pipedrive ja Transferwise, ja näissä yrityksissä on kova pöhinä päällä. Siitä me Greenstepiläiset pidämme, ja haluamme olla tukemassa heitä paikallisesti! Startupien lisäksi Virossa toimii useita suomalaisia yrityksiä, jotka kaipaavat talous- ja palkkahallintoapua osaavalta porukalta sekä viroksi että suomeksi. Ja osaavaa porukkaahan Greenstepissä on.

Sekasotkusta vauhdilla kohti kymmenen hengen tiimiä

Perjantaina noin kymmenen aikaan aamulla sai ensimmäinen haastateltava kokea Greenstepin tyypillistä ”we can do this” -asennetta. Toimiston kalustus oli täydessä vauhdissa, ja haastateltava mietti varmasti paikalle tultuaan, että ”mihin minä olen oikein joutunut?”. Mutta hän pysyi hyvin mukana vauhdissa ja vaikutti todella osaavalta. Näin ammattitaitoisen ja huippuasenteella varustetun henkilön haluamme ehdottomasti kollegaksemme!

Ammattitaitoista väkeä löytyy Virosta yhtä hyvin kuin vaikka Tampereelta tai Oulusta, joten aiomme rekrytoida reippaasti henkilöstöä uuteen Viron toimistoomme. Pian meillä on jo neljä työntekijää hienossa toimistossamme, josta on näköala Tallinnan vanhaankaupunkiin. Toimistomme sijaitsee Kristiinen kaupunginosassa, keskustasta noin 5 km päässä, ja sinne pääsee helposti bussilla, omalla autolla tai vaikka kävellen. Toimisto on myös hyvin moderni ja valoisa. Huonekaluissakaan ei olla säästetty, vaan jokainen työntekijä saa sähkösäädettävän, ergonomisen työpöydän.

Hyvän näköalan lisäksi kehotamme hyviä talous- ja palkkahallinnon ammattilaisia hakemaan Greenstepille töihin työkulttuurimme takia. Hannan sanoin ”Greenstep on tosi kehittyvä, nopeasti kasvava, moderni yritys, jossa on erittäin hyvät työolosuhteet, työkaverit ja ilmapiiri. Täällä viihtyy hyvin, ja olo onkin niin kotoisa, että tätä voisi kutsua toiseksi perheeksi. Nautimme elämästä ja osaamme elää myös hetkessä!”

Pyrimme kokoamaan Tallinnaan kymmenen hengen tiimin tulevan vuoden aikana – tästä on hyvä lähteä liikkeelle!

Myös Bezala laajenee Viroon

Bezala, eli Greenstepin tytäryhtiön kehittämä matka- ja kululaskusovellus, sopii hyvin myös Viron markkinaan. Tulemme paikallistamaan ohjelman lähiaikoina Viron lainsäädäntöön ja kieleen.

Tervetuloa käymään!

Me Greenstepissä olemme isoa perhettä. Tule siis ihmeessä moikkaamaan meitä Tallinnaan. Toistaiseksi toimistolla on vielä kuusi tyhjää työpistettä, joten käyhän tervehtimässä, vielä kun vapaita paikkoja on.

Tässä vielä videotervehdys Torelta ja Hannalta: