Webinaaritallenne: Expand to Sweden

Keskiviikkona 27.01.2021
00:00
Sweden webinar banner craft iso

Katso webinaaritallenne ja nappaa vinkit, miten teet yrityksesi laajentumisesta Ruotsin markkinoille mahdollisimman sujuvaa ja vaivatonta.

Tytäryhtiön perustaminen naapurimaihin toimii usein kasvuyhtiöiden kansainvälistymisen ensi askeleena. Vaikka liike-elämän kulttuurit vaikuttavatkin samankaltaisilta, jotkin asiat vaativat erityishuomiota. Näitä ovat esimerkiksi yrityksen perustamiseen liittyvät asiat, paikalliset säädökset ja verovelvollisuudet sekä pankkiyhteydet.

Webinaarissamme Greenstepillä Chief Inspirational Officerina toimiva Tanja Piha ja Greenstep Sverigen toimitusjohtaja Kristina Berlin antavat vinkkinsä siihen, miten teet yrityksesi Ruotsiin laajentumisesta mahdollisimman menestyksekkään. Mukana vieraana webinaarissa on Petronella Posti Solitasta. Webinaarin kieli on englanti.

    Greenstep lyhyesti:

    Greenstep on 2010 perustettu kasvuyhtiö, jonka 400+ asiantuntijaa tarjoavat talous- ja palkkahallinnon, talousjohdon, HR:n, analytiikka-, rahoitus- ja liikejohdon palveluja sekä järjestelmäratkaisuja yli 2000:lle yritykselle Pohjoismaissa ja Virossa.

    Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää palveluistamme: