Webinaaritallenne: Vastuullisuus osana yrityksen kilpailukykyä

Tiistaina 30.11.2021
08:30

Miksi yritysten pitäisi panostaa vastuullisuuteen ja miten rakentaa yrityksen menestystä vastuullisesti?

Vastuullisuudesta on tullut menestyvän yritystoiminnan perusedellytys. Kestävään liiketoimintaan pyrkivä yritys on usein paremmissa asemissa: parhaat tekijät hakeutuvat vastuullisiin yrityksiin ja myös viihtyvät niissä, asiakkaat tekevät arvopohjaisia valintoja, rahoituksen hinta on alempi ja syntyy uutta liiketoimintaa, joka edistää koko yhteiskunnan vastuullisuutta.

Järjestimme yhteistyössä Turun kauppakamarin kanssa 30.11.2021 webinaarin, jossa pureuduttiin vastuullisuuden ajankohtaisiin teemoihin: lainsäädännön uudistukset, vastuullinen liiketoiminta hyvän maineen perustana sekä vastuullisuusstrategian vieminen käytännön toimenpiteiden tasolle.

Katso tallenne tästä:


Ohjelma:

  • Tilaisuuden avaus
  • (3:08) Vastuullisuus on etumatka – ilmoituskanavalainsäädännön tilanne / Stina Wikberg, johtaja, yritysten itsesääntely ja vastuullisuus, Keskuskauppakamari
  • (35:40) Ei vahvaa mainetta ilman vastuullisuutta / Arja Suominen, Senior Advisor, Sustainability Services, Greenstep
  • (57:15) Vastuullisuusstrategiasta käytännön toimiin ja tekoihin / Pirjo Virtanen, Senior Manager, Environmental Sustainability, Greenstep
  • (1:20:30) Keskustelua, kysymyksiä


Vieraspuhujamme:

Stina Wikberg työskentelee Keskuskauppakamarilla yritysten itsesääntelystä ja vastuullisuudesta vastaavana johtajana ja haluaa auttaa kaikkia yrityksiä toimimaan vastuullisesti. Aiemmin Stina on työskennellyt pitkään kirjankustannusalalla juridisen tiedon digitalisoinnin parissa sekä juridisten palveluiden kehittäjänä.