Webinaaritallenne: Visualisoi Netvisor-raportointi helposti BI Bookilla

Torstaina 23.09.2021
09:00
BI Book webinaari

Haluaisitko saada Netvisor-datan visuaalisesti esitettynä pelkkien numeroiden sijaan? BI Book -raportointityökalun avulla se onnistuu muutamalla klikkauksella!

BI Book -raportointityökalu automatisoi Netvisor-raportoinnin ja esittää datan visuaalisten dashboardien avulla. Sen avulla saat reaaliaikaisesti yrityksesi tärkeimmät talousraportit ja tunnusluvut, jolloin pääset suoraan keskittymään lukujen analysointiin niiden laatimisen sijaan.

Järjestimme aiheesta webinaarin 23.9.2021 yhteistyökumppanimme Visma Solutionsin kanssa. Greenstepiltä mukana webinaarissa oli Jonathan Teir. Katso tallenne:


BI Book pähkinänkuoressa

  • BI Book on Microsoft Power BI:n päälle rakennettu raportointialusta, joka tuottaa merkityksellistä ja visuaalisesti selkeää talousdatan raportointia yrityksellenne.
  • BI Book mahdollistaa Netvisor-raportoinnin tehokkaan automatisoinnin napin painalluksella säästäen yritysten aikaa ja pienentäen raportoinnin kustannuksia.
  • Tekee reaaliaikaisesti päivittyvät Power BI -raportit puolestanne.
  • Mahdollistaa dynaamisten raporttien esittämisen visuaalisessa muodossa ja lukuihin porautumisen aina tositetasolle asti.
  • Helpottaa raporttien jakamista erilaisin käyttäjäoikeuksin - jaa katselu- ja muokkausoikeuksia eri käyttäjille ja ryhmille.
  • Helpoin ja kustannustehokkain tapa integroida BI-raportointi Netvisoriin.

Lisätietoa BI Bookista löydät täältä.