Webcast-tallenne: Työyhteisön moninaisuus ja yhdenvertaisuus tuottavat tulosta!

Tiistaina 08.03.2022
09:00

Naistenpäivän virtuaalitapahtumassamme 8.3.2022 keskusteltiin työelämän tasa-arvosta, sen haasteista ja mahdollisuuksista!

Katso tallenne tästä:


Pohdimme tapahtumassa työelämän tasa-arvoa niin suomalaisen työelämän kuin globaalin taloudenkin näkökulmasta.

Puhujavieraamme Nokian Anneli Karlstedt ja UN Women Suomen Jaana Hirsikangas pohjustivat teemaa lyhyesti ennen paneelikeskustelua, jossa pureuduimme syvemmin tasa-arvon ja monimuotoisuuden haasteisiin. Nokian ja Finnairin viestinnän ja vastuullisuuden johtotehtävissä pitkän uran tehnyt Arja Suominen - joka nykyisin toimii Greenstepissä vastuullisuusasioiden neuvonantajana – puolestaan jakoi matkan varrella kertyneet uraoppinsa.

Paneelikeskustelun monimuotoisuuden ja inklusiivisuuden merkityksestä yritysten toiminnassa fasilitoi Greenstepin myyntijohtaja Tanja Piha.

Lahjoitimme 10 euroa jokaista webcastiin osallistunutta kohden UN Womenin työhön tasa-arvon edistämiseksi.

Ohjelma:

 • Onni seuraa hyvin valmistautunutta mieltä / Arja Suominen, Senior Advisor, Sustainability Services, Greenstep
  • Arja kertoo uratarinansa ja sen opit
 • Monimuotoisuus lisää avarakatseista päätöksentekoa ja edistää yrityksen menestystä / Anneli Karlstedt, Head of Inclusion & Diversity, Nokia Oyj
  • Anneli kertoo puheenvuorossaan työntekijöiden monimuotoisuuden tukemisesta sekä kestävän työnantajakuvan rakentamisesta
 • Tasa-arvoa työelämässä / Jaana Hirsikangas, Executive Director, UN Women Finland
  • Jaana kertoo meille työelämän suurimmista rakenteellisista haasteista niin Suomessa kuin globaalistikin, sekä työkaluista, joilla yritys tai yhteisö voi ohjata toimintaansa tasa-arvoisemmaksi
 • Paneelikeskustelu: Miten yritykset – ja jokainen meistä – voivat edistää monimuotoisuustavoitteiden ja naisten paremman aseman toteutumista?
 • Kysymykset ja keskustelua


Vieraspuhujamme:

Anneli Karlstedt on työskennellyt Nokian monimuotoisuudesta ja yhdenvertaisuudesta vastaavana johtajana vuodesta 2018. Tätä ennen hän toimi useita vuosia Nokian yhteisö- ja muutosviestinnän johtajana.

Anneli uskoo, että eritaustaiset ja identiteetiltään monimuotoiset ihmiset, joilla on laaja tietotaito ja osaaminen, edistävät koko maailman mahdollisuuksia.

Jaana Hirsikangas on johtanut YK:n tasa-arvojärjestö UN Womenin Suomen toimintaa vuodesta 2019. Kotimaan lisäksi hän on työskennellyt ja asunut Costa Ricassa, Ugandassa, Intiassa, Thaimaassa ja Pohjois-Amerikassa. Työtehtävät ovat keskittyneet tasa-arvon, naisten oikeuksien, rauhantyön ja kestävän kehityksen ympärille. Hänen tavoitteenaan on maailma, jossa kaikilla on yhtäläiset oikeudet ja mahdollisuudet.