Webinaari: Hyödynnä LMS-työkalua tehokkaasti osaamisen kehittämisen tukena

Tiistaina 11.06.2024
09:00

Etsitäänkö organisaatiossasi juuri nyt sopivaa LMS-työkalua (Learning Management System)? Pohditko, mitä sen valinnassa ja käyttöönotossa pitää huomioida? Tervetuloa webinaariimme kuulemaan vinkit organisaatiollesi sopivan työkalun valintaan sekä aktiivisen digioppimiskulttuurin rakentamiseen!

Kasvuyritys hyötyy LMS:stä monella tavalla ja siksi Greenstepissäkin on LMS aktiivisessa käytössä henkilöstön osaamisen johtamisen ja kehittämisen tukena sekä vastuullisuustyön apuna.

Webinaarissamme L&D (Learning & Development) -asiantuntijamme kertovat milloin ja miksi organisaatiossa kannattaa harkita LMS:n hankintaa ja miten valmistella omaa organisaatiota LMS:n käyttämiseen. Saat hyödyllisiä vinkkejä LMS:n kilpailutusvaiheeseen, omalle organisaatiolle sopivan työkalun valintaan ja tehokkaaseen käyttöönottoon.

Mukana webinaarissa ovat Greenstep Academyn vetäjä Heli Häyrynen, L&D Consultant Marjut Joentausta-Marjava ja Senior L&D Consultant Heidi Juhantalo, jotka ovat kilpailuttaneet ja ottaneet käyttöön useita LMS-järjestelmiä eri organisaatioissa.

Aika: tiistai 11.6.2024, klo 9:00–9:45. Teams-linkki webinaariin toimitetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Sisältö:

  • Millaisissa organisaatioissa ja missä tilanteissa LMS on tarpeellinen
  • Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon LMS:ää valitessa
  • Mitkä ovat parhaat vinkit niin kilpailutukseen kuin käyttöönottovaiheeseen
  • Mitä aktiivisen ja tehokkaan digioppimiskulttuurin rakentaminen vaatii
  • Miten LMS:ään kertyvää dataa kannattaa hyödyntää
  • Mitkä ovat Greenstepin kokemukset LMS:n valinnasta, käyttöönotosta sekä hyödyntämisestä osaamisen kehittämisen ja vastuullisuustyön tukena

Ilmoittaudu tästä mukaan! Webinaari on maksuton.