Webinaaritallenne: Secret Sauce to Success – Menestyksen avaimet rahoitusalalle

Maanantaina 08.03.2021
15:00
Naistenpaiva webinaari craft hero

Katsomalla tallenteen pääset seuraamaan rahoitusalan asiantuntijoiden keskustelua työurasta ja menestymisen vaateista liiketoiminnan ytimessä!


Miltä näyttävät naisten urat johtajina rahoitusmarkkinoilla tutkimuksen valossa? Entä minkälaisena ensimmäisenä naisena Pohjoismaissa pääomasijoitusyhtiön perustanut Julianna Borsos näkee rahastoalan tänä päivänä?

Naistenpäivänä 8.3.2021 pidetyssä webinaarissamme professori Anna-Maija Lämsä piti puheenvuoron stereotypioista naisjohtajien haasteena ja Julianna Borsos kertoi mielenkiintoisesta urastaan rahoitusmaailmassa. Lopuksi Heli Häyrynen fasilitoi keskustelua menestyksen avaimista rahoitusalalle, mukana myös Greenstepin rahastopalveluista vastaava Minna Riihimäki.


Katso webinaaritallenne tästä:


Webinaarin sisältö:

  • Tervetulosanat / KTT Heli Häyrynen, Greenstep Academy
  • Stereotypiat naisjohtajien haasteena / Prof. KTT, KM Anna-Maija Lämsä, Jyväskylän yliopisto
  • Kansainvälisyys ja päättäväisyys rahoitusalan työuran peruspilareina / KTT, perustajaosakas, Julianna Borsos, Bocap Private Equity Oy

  • Paneelikeskustelu, osallistujina Anna-Maija Lämsä, Julianna Borsos sekä Greenstepissä rahastopalveluista vastaava Minna Riihimäki, Heli Häyrynen fasilitoi


Vieraspuhujamme:

KTT Julianna Borsos on pääomasijoitusyhtiö Bocap Private Equity Oy:n ja emoyhtiökonsernin perustaja sekä hallituksen puheenjohtaja. Aiemmin urallaan Borsos on toiminut mm. tutkijana Etlalla, pääanalyytikkona ja ekonomistina Merita-Nordbankenissa, kansainvälisten toimintojen johtajana Mandatumissa sekä investointipankkiirina. Nykyään hän on useiden suomalaisyhtiöiden hallituksen jäsen sekä mm. Euroopan komission Horisontti 2020 -pk-yritysrahoitusohjelman ylimmän valintalautakunnan jäsen.
KTT Anna-Maija Lämsä on henkilöstöjohtamisen professori ja koulutuksesta vastaava varadekaani Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa. Tällä hetkellä hän on myös vastuullinen tutkija ja varajohtaja Suomen Akatemian rahoittamassa työelämän tasa-arvoa selvittävässä WeAll-hankkeessa sekä vastuullinen tutkija ja partneri Euroopan Komission rahoittamassa nuorten naisten urakehitystä Intiassa edistävässä Rainbow-hankkeessa. Hänen tutkimusalueensa liittyvät johtajuuteen ja henkilöstöjohtamiseen erityisesti työelämän tasa-arvoon sukupuolen näkökulmasta, naisten urakysymyksiin ja johtamisetiikkaan.
Haluaisitko lisätietoa palveluistamme? Ota yhteyttä, Greenstepin asiantuntijat ovat apunasi!