Webinaaritallenne: Tulevaisuuden talousjohtaminen

Torstaina 14.12.2023
10:00

Katso webinaaritallenne tästä:


Talousjohtamisen merkitys on kasvanut viimeisten vuosien aikana. Digitalisaation ja teknologian nopea kehittyminen yhdessä yhä monimutkaisempien taloudellisten kysymysten ja muuttuvien tilanteiden äärellä luo uusia haasteita talousjohtamiseen.

Miten talousjohtaminen on muuttunut? Miten muuttuviin tarpeisiin voi reagoida entistä paremmin tulevaisuudessa? Mitkä ovat avaintekijöitä, joita talousjohtajien tulee ottaa huomioon tehdessään strategisia päätöksiä? Miten talousjohtajalle jää enemmän aikaa keskittyä liiketoiminnan tukemiseen ja kasvattamiseen?

Tulevaisuuden talousjohtaminen -webinaari antoi vastauksia näihin kysymyksiin ja käsitteli lisäksi, millaisia uusia taitoja talousjohtajan pitää omaksua. Puhujina toimivat Greenstepin analytiikkatiimin vetäjä Jonathan Teir sekä Visma Solutionsin Netvisorin tuotejohtaja Jarkko Iitiä. Puheenvuorojen jälkeen Paula Roima Greenstepin myyntitiimistä keskusteli Jonathanin ja Jarkon kanssa päivän teemasta.

Puheenvuorot:

  • Tulevaisuuden taloushallinnon ohjelmistot: trendit ja haasteet / Jarkko Iitiä, Product Director, Netvisor, Visma Solutions Oy
  • Elämää taloushallinnon automatisoinnin jälkeen: Tiedon tehokas hyödyntäminen / Jonathan Teir, Partner, Greenstep Oy
  • Kysymykset ja keskustelua


Jarkko Iitiä
Product Director, Netvisor
Visma Solutions Oy

Jarkko toimii Netvisorin tuotejohtajana Visma Solutionsilla. Hän vastaa siitä, että Netvisor vastaa myös tulevaisuudessa käyttäjien tarpeisiin kiihtyvän teknologiamurroksen keskellä. Jarkolla on 10 vuoden kokemus suomalaisen taloushallinnon ohjelmiston, prosessien ja kumppanuuksien kehittämisestä.

Jonathan Teir
Partner
Greenstep Oy

Jonathan on Greenstepin yli 50-henkisen analytiikkatiimin vetäjä, ja on urallaan kouluttanut satoja johtajia, Data Analysteja ja Power BI:n syväosaajia saamaan datasta enemmän irti. Hän työskentelee Greenstepillä analytiikan lisäksi automaation parissa kehittäen samalla Greenstepin toimintaa.