Greenstep ja Sinituote lahjoittavat 20 000 eurolla lääkintätarvikkeita Ukrainaan

Heart g21843f89c 1920

Venäjän aggressiivinen hyökkäys Ukrainaan jatkuu kuudetta kuukautta ja avun tarve on tänään vähintään yhtä suuri kuin sodan alkaessa helmikuussa. Erityisesti lääkintätarvikkeista on huutava pula pahimmilla kriisialueilla. Greenstep ja kotimaisia siivousvälineitä valmistava Sinituote ilmoittivat 18.8. lahjoittavansa molemmat 10 000 euron arvosta lääkintätarvikkeita Sisu Ukraine ry:n kautta Ukrainaan.

Sisu Ukraine ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka missio on auttaa Ukrainaa toimittamalla apua pahiten kärsiville alueille. Greenstepin ja Sinituotteen lahjoitukset ovat osa Sisu Ukraine ry:n ja Medkitin yhteiskampanjaa, jonka tavoitteena on kerätä 1000 kiristyssidettä ja 50 taittopaaria, jotka yhdistys toimittaa henkilökohtaisesti Ukrainan kriisialueille.

Yhteiskampanjaan voivat osallistua yritysten lisäksi myös yksityishenkilöt, ja hengen pelastavan kiristyssiteen Ukrainaan saa hankittua suoraan Medkitin verkkokaupasta 36 eurolla. Näin ollen jokainen keräykseen lahjoitettu euro menee suoraan Ukrainaan lähetettävien lääkintätarvikkeiden kustannuksiin eikä Medkitin tai Sisu Ukraine ry:n hallinnollisiin kustannuksiin. Sisu Ukraine ry:n hallituksen jäsen Sergiy Butin kuljettaa kaikki keräykseen tulleet kiristyssiteet ja paarit turvallisesti pakettiautolla Ukrainaan elokuun loppuun mennessä.

Vastuullisuus ja halu tehdä hyvää ympäröivässä maailmassa kumpuavat syvältä Greenstepin ja Sinituotteen DNA:sta ja yrityskulttuurista. Kun Greenstepin Sales Director Joakim Hilden kertoi perustamansa Sisu Ukraine ry:n kampanjasta ja missiosta, molempien yritysten oli helppo lähteä ilolla mukaan kampanjaan.

"Greenstepillä on ja on aina ollut paljon ihmisiä, jotka haluavat tehdä ympäröivälle maailmalle hyvää myös vapaa-ajallaan. Yhteisönä meille on aina ollut sydämenasia tukea heitä tässä pyrkimyksessä ja siksi oli helppo lähteä ilolla mukaan tähän hienoon projektiin", kertoo Greenstepin Tore Teir.

Greenstep ja Sinituote ovat osallistuneet useampaan Ukrainan lähetykseen, joista ensimmäinen oli perillä 72 tuntia ensihyökkäyksen jälkeen. Silloin Greenstepin Partner Fredrik Teir, Anders Brotherus ja Andreas Wilkman toimittivat henkilökohtaisesti suojavarusteita ja ensiapupakkauksia Ukrainan rajalle.

Mukaan tekemään hyvää?

Sisu Ukraine ry:n keräys tarjoaa turvallisen mahdollisuuden yrityksille ja yksilöille auttaa hädästä kärsiviä ihmisiä ja pelastaa lukuisia ihmishenkiä.

SINÄ VOIT AUTTAA osallistumalla kampanjaan ostamalla yhden (36 €/ kpl) tai useampia kiristyssiteitä täältä.

Tai taittopaareja (200 €/ kpl) täältä.

Mikäli haluat tehdä laajemman lahjoituksen Sisu Ukraine ry:n kampanjaan tai lisätietoja aiheesta, tavoitat Joakim Hildenin osoitteesta:

joakim.hilden@sisuukraine.fi