Greenstep lahjoittaa 200 000 euroa Ukrainan avustamiseen

Me Greenstepissä olemme osaltamme halunneet osallistua Ukrainan ja ukrainalaisten auttamiseen. Tilanne Ukrainassa on kauhistuttava: valtava määrä ihmisiä on menettänyt läheisiään sekä kotinsa ja joutunut pakenemaan sotaa.

Perheyhtiönä myös muiden perheet ovat meille tärkeitä, ja tunnemme suurta auttamisen halua, kun ajattelemme kriisin keskelle joutuneita ukrainalaisperheitä. Greenstep ja greenstepiläiset ovat jo aiemmin auttaneet heitä osallistumalla kahteen avustuslähetykseen, jossa Ukrainaan toimitettiin siellä kipeästi tarvittavia suojavarusteita, droneja, lääkintätarvikkeita ja ruokaa.

Nyt meistä tuntuu, että tämä ei riitä. Kriisi on pitkittynyt. Sota jatkuu eikä pikaista rauhaa ainakaan juuri nyt ole näkyvissä, vaikka kaikki sitä toivomme. Siksi me Greenstepissä olemme päättäneet lahjoittaa 200 000 euroa Ukrainan avustamiseen. Teemme lahjoituksen Suomen punaisen ristin ja Unicefin kautta, joiden kautta apu kanavoituu sitä eniten tarvitseville. Samalla tietysti toivomme, että kriisiin löydetään mahdollisimman pian inhimillinen ratkaisu.