Greenstep mukana Vennerin Vaikuta Vegentämällä -kampanjassa

Venner Vegentaja2021 craft

Greenstep on mukana syys-lokakuussa Vennerin Vaikuta Vegentämällä -kampanjassa, jonka ideana on auttaa yrityksiä inspiroimaan sekä tukemaan henkilöstöään syömään entistä kasvispainotteisemmin ja näin tukea sekä ihmisten että ilmaston hyvinvointia.

Kevennetään maailman taakkaa yksi annos kerrallaan

Vegentäminen tuo usein niin mustavalkoiseen ruokavaliokeskusteluun kaikki vegemaailman värit. Sen asenteena on, että sinun ei tarvitse oikeasti luopua mistään, vaan pikemminkin saat itsellesi uusia makuelämyksiä - sekä keveämmän olon ja omantunnon.

Tärkeimpiä ohjenuoria ovatkin helppous ja sallivuus – sekä tietenkin vapaaehtoisuus. Venner tarjoaa yritykselle motivoivat ja käytännölliset keinot, jotta mahdollisimman moni innostuisi Vegentämään itselleen sopivimmalla tyylillä.

Venner kumppaneineen tarjoaa kampanjaan osallistujille mm. valmiiksi koottuja viikottaisia oppaita, jotka sisältävät tietoa ja vinkkejä Vegentämiseen sekä reseptejä herkullisiin ja helposti valmistettaviin kasvisruokiin. Oppaat tulevat ladattaviksi viikko kerrallaan. Nämä oppaat osallistuva organisaatio voi välittää suoraan henkilökunnalleen ja näin kannustaa Vegentämään.

Greenstep haluaa olla osaltaan vaikuttamassa sekä terveellisten elämäntapojen että ilmaston puolesta ja kannustaakin henkilöstöään tutustumaan kampanjaan oppaiden infotekstien sekä kasvisruokareseptien kautta.

Vaikuta vegentämällä -kampanja käynnistyy 27.9.2021. Yritykset voivat ilmoittautua mukaan osoitteessa Vegennys.fi, josta voi myös ladata opasvihkosen resepteineen ilmaiseksi.


Venner lyhyesti

Venner on yhteiskunnallinen ruokakasvatusyritys. Olemme olemassa hyvinvoinnin polarisaation kaventamiseksi, ja uskomme, että ravitseva ruoka ja taidot tehdä sitä kuuluvat kaikille. Meiltä voit tilata itsellesi Sesonkiruokalaatikoita, jotka sisältävät satokauden raaka-aineet resepteineen, tai ostaa vaikuttavuudeltaan todennetun Venner-ruokalaatikon suoraan vähävaraiselle perheelle. Ostamalla tuotteitamme mahdollistat terveellistä ruokaa myös apua tarvitseville perheille, joille tuoreet kasvikset eivät ole itsestäänselvyys. Toimimme ympäri Suomen. Teemme yhteistyötä mm. Hope ry:n, Ensi- ja turvakotien liiton sekä kuntien kanssa. Venner.fi