Webinaari: Greenstep työnantajana, ke 24.3. klo 15:00


Greenstep kasvaa ja haemme jatkuvasti uusia osaajia tiimiimme ympäri Suomen! Ilmoittaudu mukaan webinaariimme kuulemaan, minkälaista on työskennellä Greenstepillä ja minkälaisia mahdollisuuksia tarjoamme erilaisille osaajille talouden, HR:n, järjestelmäimplementointien ja analytiikan parissa!


Greenstepillä teemme töitä innovatiivisessa ja hauskassa yhteisössä mielenkiintoisten asiakasyritysten kanssa. Kehittyminen ja asiakkaiden kanssa kasvaminen on yksi toimintamme kulmakivistä ja katsomme valmiiksi viitoitettuja urapolkuja pidemmälle. Teemme paljon töitä tiimeissä, autamme kollegoja ja jaamme asiantuntemusta toisillemme päivittäin. Huolellinen rekrytointi takaa sen, että meille tulee juuri meidän tyyppisiä henkilöitä töihin.

Webinaarissamme 24.3. Greenstepillä rekrytointivastaavana toimiva Anette Salonen sekä Head of HR and Culture Taru Laukkanen kertovat Greenstepistä työnantajana, kulttuuristamme sekä monipuolisista uramahdollisuuksistamme. Webinaarissa on myös mukana edustajia kaikista liiketoiminnoistamme, ja he kertovat laajemmin, minkälaista työskentely kussakin tiimissä on. Webinaarissa keskustelemme muun muassa seuraavista aiheista:

  • Greenstepin kulttuuri: Minkälaista on olla osa Greenstep-perhettä?
  • Uramahdollisuudet: Minkälaisia mahdollisuuksia Greenstep tarjoaa?
  • Liiketoiminnot: Mitä kaikkea Greenstepissä voi tehdä?
  • Rekrytointiprosessi: Miltä rekrytointiprosessi ja perehdyttäminen Greenstepissä näyttää?

Webinaarin ajankohta: ke 24.3.2021 klo 15:00-16:00

Webinaarissa pääset esittämään kysymyksiä chatin kautta (halutessasi anonyymisti) ja toivommekin aktiivista osallistumista. Toimitamme kaikille ilmoittautuneille tallenteen webinaarin jälkeen.


Ilmoittaudu mukaan:


Ilmoittautumalla hyväksyt tietosuojaselosteemme.