Tapahtumat

Greenstepin asiantuntijat ovat monessa mukana. Täältä löydät kaikki tapahtumamme.

 • Sadonkorjuun aika 25.9. klo 14-16

  Miten pidän liiketoimintani kilpailukykyisenä? – case: Tosibox Oy, lisensointi lisäbusineksen mahdollistajana Greenstep ja Fondia järjestävät yhteistyössä viisi tapahtumaa Oulussa syksyllä 2017. Tapahtumasarjan ideana on tarjota mahdollisuus verkostoitumiseen, keskusteluun ja ideoiden jakamiseen. Syyskuun tilaisuudessa keskitymme erityisesti liiketoiminnan kilpailukykyyn. Vierailevan asiantuntijan puheenvuorossa CEO Tero Lepistö Tosibox Oy:stä kertoo meille lisensoinnista lisäbusineksen mahdollistajana. Lisäksi keskustelua avaamassa ovat tuttuun tapaan aluejohtaja Marko Moilanen Fondialta ja Oulun toimipisteen vetäjä...

  Lue lisää...
 • Tuloksentekoa 20.10. klo 9-11

  Tunnetko liiketoimintasi kannattavuuden? Kolmas viidestä Greenstepin ja Fondian yhteistapahtumasta syksyllä 2017. Tapahtumasarjan ideana on tarjota mahdollisuus verkostoitumiseen, keskusteluun ja ideoiden jakamiseen. Tapahtumapaikkana on Greenstepin Oulun toimisto osoitteessa Kauppurienkatu 7.  Tilaisuus on veloitukseton.  Varaa paikkasi ajoissa ja ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella!

  Lue lisää...
 • Synkkää ja pimeää 24.11. klo 14-16

  Yritysjärjestelyt, yrityskaupat - milloin, kenelle, miten? Milloin on järkevää lopettaa liiketoiminta? Neljäs viidestä Greenstepin ja Fondian yhteistapahtumasta syksyllä 2017. Tapahtumasarjan ideana on tarjota mahdollisuus verkostoitumiseen, keskusteluun ja ideoiden jakamiseen. Tapahtumapaikkana on Greenstepin Oulun toimisto osoitteessa Kauppurienkatu 7.  Tilaisuus on veloitukseton.  Varaa paikkasi ajoissa ja ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella!

  Lue lisää...
 • Valon juhlaa 13.12. klo 14-16

  Kansainvälistyminen kasvun tukena – Oulusta Haaparantaan... Norjaan? Tai merten taa? Sarjassaan viimeinen viidestä Greenstepin ja Fondian yhteistapahtumasta syksyllä 2017. Tapahtumasarjan ideana on tarjota mahdollisuus verkostoitumiseen, keskusteluun ja ideoiden jakamiseen. Tapahtumapaikkana on Greenstepin Oulun toimisto osoitteessa Kauppurienkatu 7. Tilaisuus on veloitukseton. Varaa paikkasi ajoissa ja ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella!

  Lue lisää...