Tapahtumat

Greenstepin asiantuntijat ovat monessa mukana. Täältä löydät kaikki tapahtumamme.

 • Toriportin venetsialaiset 28.8. klo 14-16

  Alustusta syksyyn – miltä talous näyttää? Ketä olemme, mitä teemme – ja miksi? Greenstep ja Fondia järjestävät yhteistyössä viisi tapahtumaa Oulussa syksyllä 2017. Tapahtumasarjan ideana on tarjota mahdollisuus verkostoitumiseen, keskusteluun ja ideoiden jakamiseen. Tapahtumapaikkana on Greenstepin Oulun toimisto osoitteessa Kauppurienkatu 7.  Tilaisuus on veloitukseton.  Varaa paikkasi ajoissa ja ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella!

  Lue lisää...
 • Sadonkorjuun aika 25.9. klo 14-16

  Miten pidän liiketoimintani kilpailukykyisenä? – case-esimerkki: Lisensointi lisäbusineksen mahdollistajana Toinen viidestä Greenstepin ja Fondian yhteistapahtumasta syksyllä 2017. Tapahtumasarjan ideana on tarjota mahdollisuus verkostoitumiseen, keskusteluun ja ideoiden jakamiseen. Tapahtumapaikkana on Greenstepin Oulun toimisto osoitteessa Kauppurienkatu 7. Tilaisuus on veloitukseton.  Varaa paikkasi ajoissa ja ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella!

  Lue lisää...
 • Tuloksentekoa 20.10. klo 9-11

  Tunnetko liiketoimintasi kannattavuuden? Kolmas viidestä Greenstepin ja Fondian yhteistapahtumasta syksyllä 2017. Tapahtumasarjan ideana on tarjota mahdollisuus verkostoitumiseen, keskusteluun ja ideoiden jakamiseen. Tapahtumapaikkana on Greenstepin Oulun toimisto osoitteessa Kauppurienkatu 7.  Tilaisuus on veloitukseton.  Varaa paikkasi ajoissa ja ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella!

  Lue lisää...
 • Synkkää ja pimeää 24.11. klo 14-16

  Yritysjärjestelyt, yrityskaupat - milloin, kenelle, miten? Milloin on järkevää lopettaa liiketoiminta? Neljäs viidestä Greenstepin ja Fondian yhteistapahtumasta syksyllä 2017. Tapahtumasarjan ideana on tarjota mahdollisuus verkostoitumiseen, keskusteluun ja ideoiden jakamiseen. Tapahtumapaikkana on Greenstepin Oulun toimisto osoitteessa Kauppurienkatu 7.  Tilaisuus on veloitukseton.  Varaa paikkasi ajoissa ja ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella!

  Lue lisää...