Interim Data Analyst / CDO

Kiirellinen tarve kehittää analytiikkaa, mutta tarpeeksi kokeneen Data Analystin / CDO:n löytäminen nopealla aikataululla tuntuu haastavalta tai jopa mahdottomalta? Vai kenties tarve vain osa-aikaiselle data-asiantuntijalle?

Ei huolta, Greenstepin BI-tiimin kymmenet kokeneet data-asiantuntijat hyppäävät tueksesi nopeallakin aikataululla!

Greenstep tarjoaa interim Data Analyst / CDO–palveluja kaikenkokoisille yrityksille kasvuyrityksistä isoihin pörssiyhtiöihin. Data Analystimme / CDO:mme omaavat laajan osaamisportfolion, jonka avulla palvelemme asiakkaitamme lukuisilla toimialoilta ympäri maailmaa. Tiimimme erityisosaaminen kattaa mm. suorituskyvyn johtamisen, Business Intelligencen, automaation sekä siihen tarvittaviin tekniset ratkaisut kuten integraatiot, tietovarastot ja BI-työkalut.

Nykyisessä markkinatilanteessa kokeneista data-analytiikan huippuosaajista käydään kovaa kilpailua ja sopivan henkilön löytämiseen omille palkkalistoille vierähtää usein tovi, vaikka tarve olisikin jo ollut eilen. Siksi moni yritys luottaakin interim-osaajiimme!

Osa yrityksistä hyödyntää interim Data Analyst / CDO-palvelujamme analytiikkaprojektien käynnistämisen alkumetreiltä asti, kun taas osa yrityksistä kaipaa kokeneita tekijöitä erimerkiksi jo olemassa olevien raporttien ja prosessien jatkokehitykseen tai ylläpitämiseen. Interim Data Analyst / CDO-palvelu on hyvä ratkaisu myös silloin, kun yritykseen tarvitaan kokenutta data-asiantuntijaa osa-aikaisesti vain muutamana päivänä viikossa.


Interim Data Analyst tai CDO juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyllä osaamisportfoliolla

Meiltä saat tarvitsemaksesi ajaksi kokeneen CDO:n johtamaan ja näyttämään suuntaa koko analytiikkatiimillenne tai kokeneen Data Analystin täydentämään tiimiänne. Interim CDO:mme auttaa tarvittaessa myös kouluttamaan ja rakentamaan omaa analytikkatiimiänne sekä perehdyttämään in-house CDO:n tulevaisuudessa, mikäli sellainen päätetään palkata.


Interim Data Analyst / CDO tuo koko kokeneen analytiikkatalon osaamisen tueksesi

Data-analytiikka on luonteeltaan varsin skaalautuvaa ja samanlaiset elementit toistuvat projekteissa. Samaan asiaan, johon kokeneelta osaajalta menee pari tuntia voi hurahtaa kokemattomalta henkilöltä useita päiviä. Siksi kokeneen osaajan palkkaaminen projektiin talon ulkopuolelta saattaa usein osoittautua lopulta jopa kustannustehokkaimmaksi ratkaisuksi.

Toisaalta interim Data Analystiemme / CDO:idemme takaa löytyy koko tiimimme osaaminen, josta asiakas pääsee hyötymään kokonaisvaltaisesti. Jos asiantuntijamme kohtaavat kinkkisiä tilanteita projektien tai ratkaisujen osalta, koko monikymmenhenkinen tiimimme on interim Data Analystimme tai CDO:mme tukena ja auttaa löytämään sopivan ratkaisun asiakkaan tarpeeseen.

Panostamme paljon myös Greenstepin sisäisiin koulutuksiin, jotta asiantuntijamme pysyvät jatkuvasti kehityksen aallonharjalla. Samalla interim Data Analystimme ja CDO:mme mahdollistavat saman osaamisen jakamisen in-house tiimiläisillesi.

Haluaisitko lisätietoa interim Data Analyst / CDO-palveluistamme? Ota yhteyttä meihin!