Tee Microsoft 365 -ympäristöstäsi jatkuvan oppimisen ja osaamisen johtamisen keskus

LMS365 on Greenstepin valitsema osaamisen johtamisen ja jatkuvan oppimisen tyokalu Microsoft 365 ymparistossa
Heidi juhantalo

Heidi Juhantalo

L&D Consultant

Tiesitkö, että on olemassa digitaalinen oppimisympäristö (LMS), joka on rakennettu Microsoft 365 -ympäristöön ja saat sen helposti organisaatiosi käyttöön?

Greenstep Academy tukee organisaatioiden kasvua ja kehitystä ajassa kiinni olevalla ja laajalla koulutus- ja valmennustarjoomalla. Nyt pystymme tukemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja laajemmin myös digioppimisen ja dataan pohjalta tapahtuvan osaamisen johtamisen tarpeissa, sillä toimimme Zensain kumppanina ja jälleenmyyjänä Learn365 LMS -alustalle (learning management system).

Mitä tarkoitetaan jatkuvalla oppimisella?

Jatkuva oppiminen viittaa prosessiin, jossa yksilöt ja organisaatiot sitoutuvat oppimaan ja kehittymään koko elämänsä ajan. Se ei rajoitu vain muodolliseen koulutukseen, vaan kattaa myös epäviralliset oppimismuodot, kuten työssä oppimisen, verkkokurssit ja itseopiskelun. Tavoitteena on pysyä ajan tasalla uusimmista tiedoista ja taidoista, jotka ovat tarpeen menestyksen saavuttamiseksi.

Työpaikkojen tarpeet muuttuvat nopeasti, ja työntekijöiltä odotetaan kykyä sopeutua uusiin tilanteisiin ja omaksua uusia taitoja. Jatkuva oppiminen tarjoaa mahdollisuuden kehittää näitä taitoja ja pysyä kilpailukykyisenä työmarkkinoilla.

Jatkuva oppiminen ei ole pelkästään yksilöiden etu, vaan se hyödyttää myös organisaatioita. Yritykset, jotka kannustavat työntekijöitään oppimaan ja kehittymään, ovat paremmin varustautuneita vastaamaan markkinoiden muutoksiin ja innovoimaan tehokkaammin.

Mitä tarkoittaa osaamisen johtaminen?

Osaamisen johtaminen tarkoittaa prosessia, jossa organisaatio tunnistaa ja kehittää työntekijöidensä taitoja ja tietoja, jotta ne vastaavat organisaation strategisia tavoitteita. Se kattaa sekä yksilöllisen että kollektiivisen osaamisen kehittämisen ja hyödyntämisen. Osaamisen johtaminen on jatkuva prosessi, joka vaatii systemaattista lähestymistapaa ja sitoutumista kaikilta organisaation tasoilta.

Osaamisen johtaminen ei rajoitu pelkästään koulutukseen ja kehittämiseen, vaan se sisältää myös osaamisen arvioinnin, tiedon jakamisen ja organisaation oppimisen edistämisen. Tavoitteena on luoda ympäristö, jossa työntekijät voivat jatkuvasti kehittää taitojaan ja soveltaa oppimaansa käytännössä.

Miksi Learn365 on meidän valintamme?

Learn365 on ainoa LMS, joka on rakennettu suoraan Microsoft-ympäristöön ja se toimii saumattomasti Teamsissa ja Sharepointissa. Learn365 muuttaa nykyisen Microsoft-ympäristösi helposti monipuoliseksi oppimisalustaksi, jossa on kaikki edistyksellisen LMS:n ominaisuudet.

Microsoft-ympäristössä toimivalle organisaatiolle siihen rakennetusta LMS:stä on useita etuja:

  • Käyttöönotto tapahtuu hetkessä
  • Ei erillistä kirjautumista koulutusympäristöön
  • Koulutuksiin pääsee suoraan Teamsista ja suoritukset kirjautuvat automaattisesti myös Teams-valmennuksista
  • Helppo ja nopea Power BI-integraatio kattavaa osaamisen ja osaamisen johtamisen analytiikkaa varten
  • Learn365 sisältää kaiken tarpeellisen, mm: koulutusten ja opintopolkujen luominen ja jakelu, koulutussisältöjen tuominen esim. SCORM-paketteina, käyttäjähallinnointi, suoritusraportit, muistutukset, sertifikaatit, osaamiskartoitukset sekä nykyosaamisen ja osaamisvajeen läpinäkyväksi tekeminen.

Mitä Learn365:n käyttäjät sitten ovat olleet mieltä kokemuksesta?

  • ”Käyttäjäystävällinen, selkeä, monipuolinen.”
  • ”Todella hyvä tuki.”
  • ”Käyttöönotto tapahtui minuuteissa.”
  • ”Microsoft-ympäristössä toimivalle ketterin ja monipuolisin LMS.”

Kun haluat kuulla lisää, olethan meihin yhteydessä.

Laajempia osaamisen kehittämisen tarpeita?

Varaa keskusteluaika