Millaisia kehittymismahdollisuuksia Greenstep tarjoaa palkanlaskennan ja kirjanpidon konkareille?

Nimeton suunn malli 28

Marja Korkeamäki omaa yli 25 vuoden työkokemuksen erilaisista taloushallinnon tehtävistä ja Taru Virtanen 16 vuotta palkanlaskennan parissa. Molemmat kaipasivat uusia haasteita uralleen ja halusivat nostaa jo valmiiksi korkealla tasolla olevan asiantuntemuksensa seuraavalle tasolle. Tässä artikkelissa he kertovat, millaisia kasvun mahdollisuuksia Greenstep on heille mahdollistanut.

Ennen Greenstepiä Marja ja Taru tekivät molemmat pitkän uran in-house-tehtävissä. Konsultin rooliin he hyppäsivät ensi kertaa aloittaessaan Greenstepillä vuonna 2022.

“Minulla oli ollut ajatuksissa jo jonkin aikaa, että haluaisin kehittyä ammatillisesti ja näin sattumalta ilmoituksen avoimesta työpaikasta Greenstepillä. Greenstepissä puhuttelivat erityisesti arvot sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua. Minulla oli suuret odotukset näiden suhteen aloittaessani ja voin ilokseni sanoa, että täällä työskentely on jopa ylittänyt ne!” kertoo Greenstepillä palkkahallinnon asiantuntijana työskentelevä Taru.

“Ennen Greenstepille tuloa minulla oli jo ihan hyvä työpaikka, mutta kaipasin uusia haasteita. Siinä kohtaa olin tehnyt samoja yrityksiä kahdeksan vuotta ja niissä ei tapahtunut juurikaan muutoksia, niin se alkoi olla rutiininomaista. Halusin oppia lisää vielä tässäkin vaiheessa uraa ja se sai minut hakemaan Greenstepille,“ kertoo Greenstepin Senior Accounting Specialist ja Team Lead, Marja.

Marjan työhön Senior Accounting Specialistina ja Team Leaderina kuuluu mm. keskisuurten asiakasyritysten kirjanpito sekä hieman pienempien sijoituspuolen yritysten taloushallinnon tehtävät. Lisäksi hänen työhönsä tiiminvetäjänä kuuluu omien tiimiläisten kanssa sparrailu ja heidän asiantuntemuksensa kehittämisen tukeminen. Greenstepillä yhteistyötä tehdään tiiviisti yli tiimien, kaupunkien ja maiden rajojen yli. Marja kertookin, että yksi tärkeä osa hänen työtään on myös käydä läpi asioita ja edistää kaikkien tiimien toimintaa yhdessä muiden Pohjanmaan tiiminvetäjien kanssa.

Mielenkiintoiset asiakkaat, kokeneet kollegat ja lukuisat koulutuspolut kehittymisen kirittäjinä

“Greenstepillä vietetty aika on mahdollistanut osaamisen nostamisen ihan seuraavalle tasolle, kun olen saanut hoitaakseni isoja ja mielenkiintoisia yrityksiä. Tykkään paljon myös siitä, että päivät ovat aina erilaisia. Täällä työskentelyssä parasta ovat ehdottomasti ihanat asiakkaat ja kannustavat kollegat. Myös Greenstepin tarjoamat kouluttautumismahdollisuudet ovat ylittäneet odotukseni”, Taru iloitsee.

“Greenstepillä koulutusmahdollisuudet ovat ihan valtavat. Minulla on myös todella hyvä esihenkilö, joka on tukenut kehitystäni asiantuntijana ja auttanut pääsemään sujuvasti kiinni uuteen rooliin. Työni on myös monipuolista ja tarjoaa juuri niitä haasteita, joita halusinkin löytää. Työssä tulee vastaan erilaisia tilanteita ja asiakasyritykset ovat sen tyylisiä, että sitä muutosta tulee jatkuvasti. Greenstepillä myös työkavereilla on iso merkitys. Näiden lisäksi nautin suuresti joustavasta etätyömahdollisuudesta”, Marja kuvailee.

Hän kertoo myös oppineensa paljon mm. kansainväliseen liiketoimintaan liittyvistä asioista ja omistajapohjan muuttumiseen liittyvistä tilanteista.

“Täällä on tullut vastaan paljon ulkomaan ostoihin ja myynteihin liittyviä ALV-asioita, joita en ole niin paljon aikaisemmissa työpaikoissa käsitellyt. Esim. kaikki kolmikantaan liittyvät ja ostot EU:n ulkopuolelta. Aikaisemmissa työpaikoissani on ollut myös stabiilimpi omistajapohja eikä ole ollut esim. osakeanteja eikä omistajuus muuttunut kauheasti”, Marja jatkaa.

Kaipaatko uusia haasteita urallesi?

Greenstepin jatkaessa tasaista kasvuaan kasvatamme myös kirjanpidon ja palkanlaskennan tiimejämme säännöllisesti eri kaupungeissa. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja keskustellaan lisää, miltä sinun unelmaroolisi näyttäisi. Vaihtoehtoisesti voit myös jättää avoimen hakemuksen alla olevan lomakkeen kautta.