Kirjanpidon automaatio

Haluatko, että kirjanpitäjäsi käyttää aikansa pääasiassa ratkoen liiketoimintasi kannalta merkityksellisiä asioita rutiininomaisten kirjausten sijaan?

Automaatiolla entistä laadukkaampaa työn jälkeä

Greenstepillä haluamme aidosti olla alan edelläkävijöitä varmistaen palvelumme laadun kaikille asiakkaillemme. Automaatiotiimimme on luonut kirjanpitäjien tueksi automatisoituja prosesseja, jotka vähentävät inhimillisiä virheitä ja antavat asiantuntijoillemme mahdollisuuden keskittyä proaktiivisesti asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen. Kun yhdistämme laadukkaasti tehdyn automaation ja henkilöstömme asiantuntijuuden, työmme laatu on taattua.

Käytännössä ohjelmistorobotiikalla luodut prosessit liittyvät mm. ALV-ilmoituksiin, raportointiin ja tiliöinteihin. Automatiikka tarkistaa ihmisen tekemää työtä ja ilmoittaa huomaamistaan puutteista. Esimerkiksi ALV-ilmoituksen tarkastamisessa ohjelmistorobottimme käy päivittäin läpi kaikkien Netvisor-asiakkaidemme ALV-ilmoitusten statuksen. Jos ilmoituksen eräpäivä lähestyy eikä kirjanpitäjä ole tehnyt tarvittavia toimenpiteitä, robotti lähettää automaattisen muistutuksen eräpäivästä toistuvasti kunnes ilmoituksen status muuttuu. Näin voidaan olla varmoja, että Greenstepillä yhdenkään asiakkaan ALV-ilmoitukset eivät myöhästy.

Edellä mainitun kaltaisia laadun varmistukseen liittyviä prosesseja on tehty myös mm. palkanlaskennan työn tukemiseksi. Automaattisella valvonnalla on paikkansa etenkin tuuraus- ja lomajaksojen aikana, kun vakituinen kirjanpitäjä tai palkanlaskija on hetkellisesti poissa. Automatisoidut prosessit tukevat Greenstepin taloushallinnon ammattilaisten työtä tehden työn jäljestä entistä laadukkaampaa.

Haluatko lisätietoja kirjanpidon palveluistamme ja siitä, miten ne vastaavat yrityksesi tarpeita? Lue lisää täältä!