Yrityskuiskaaja Anne Kulla - Greenstep Vaasan uusi vetäjä

Vaasan toimisto 7 small

Greenstepillä maaliskuussa aloittanut Anne Kulla vastaa Vaasan toimipisteemme henkilöstön osaamisen ja liiketoiminnan kehittämisestä. Lisäksi hän toimii asiantuntijana asiakasyritystemme kehitystarpeissa ja -projekteissa.


Kertoisitko taustastasi?

Olen pitkän linjan tilintarkastaja ja siten yrittäjän ja talousosaston keskustelukumppani yli 20 vuoden ajalta. Toimin viimeksi KHT-tilintarkastajan työn ohella KPMG:n Vaasan toimiston johtajana. Olen toiminut aiemmin KPMG:llä myös Knowledge managerin roolissa, jolloin pöydälleni kulkeutui kaikenlaisia kinkkisiä kysymyksiä ja säädösmuutoksia, joita edistin kouluttamalla ja sparraamalla kollegoitani. Koulutus- ja kokemustaustani pohjalta tapaankin sanoa, että tilinpäätös on juridiikkaa numeroiden muodossa.

Minkälaisten asioiden kanssa työskentelet Greenstepillä?

Sain kunnian ottaa vastuulleni Greenstepin Vaasan tiimin – sen osaamisen ja liiketoiminnan kehittämisen. Tiimissä työskentelee noin 20 asiantuntijaa kirjanpidosta CFO-palveluihin, palkanlaskennasta järjestelmäprojekteihin. Ensimmäisten kokemusten perusteella tiukoilta kysymyksiltä en välty täälläkään, sillä Greenstepillä hoidetaan Vaasassa todella haasteellisia toimeksiantoja muun muassa pääkaupunkiseudun kasvuyhtiöihin liittyen. Niiden elinkaaren vaiheisiin liittyy monta pähkinää purtavaksi.

Minkälaisissa asioissa asiakkaamme voivat hyödyntää osaamistasi?

Talouden ja juridiikan rajapinta on itselleni ominaisinta työsarkaa ja tykkään katsoa isoa kuvaa – sen mahdollisuuksia ja kehityskohteita. Kuuntelen mielelläni yritystarinoita ja inspiroidun siitä, kun huomaan kipupisteitä ja keksin ratkaisun niiden parantamiseksi. Tilanteet voivat koskea talouden prosesseja, järjestelmärajapintoja, mutta yhtä lailla myös yritysrakenteita tai yrityshallinnon järjestämistä.

Mitä odotat työskentelyltä Greenstepillä?

Ihanaa on se, että pääsen vapaasti auttamaan yrityksiä niiden erinäisissä kehitystarpeissa ja -projekteissa. Aikaisempaan ammattiini liittyivät vahvasti riippumattomuusvaatimukset, mutta nyt pystyn itsekin olla kokkailemassa. Toivottavasti tulevalla ruokalistalla olisi erityisesti digisoppaa monin höystein maustettuna.Lisätietoja:


Anne Kulla
+358 40 709 2934
anne.kulla@greenstep.fi