Kehitämme henkilöstömme osaamista teitä varten

0 D1 A4303
Heli hayrynen

Heli Häyrynen

Partner, Head of L&D

Tervehdys Keilarannasta!

Viime viikot ovat olleet hektisiä, mutta tätä kirjoittaessa kiireiset päivät väistyvät ja jäljellä on tyytyväisyys. Syy löytyy läheltä. Tämä syksynä otimme Greenstepissä merkittävän askeleen, kun Greenstep Academy käynnisti toimintansa. Tämä jo vuosia kypsynyt ajatus tuottaa asiakkaille lisäarvoa oivaltamisen ja oppimisen kautta muuttui konkretiaksi; ensimmäinen koulutusohjelma otti vastaan yli parikymmentä tarkkanäköistä valmennettavaa.

Toimintaympäristön muutokset haastavat asiantuntijoita kehittämään osaamistaan jatkuvasti. Greenstep tuottaa lisäarvoa asiakkailleen talous- ja HR-alan kumppanuustoiminnan ja palvelujen lisäksi myös pitämällä huolta siitä, että heidän käytössään olevat asiantuntijat kasvavat ja kehittyvät asiantuntijuudessaan. Greenstep Academy mahdollistaa henkilöstölleen aikaisempaa tehokkaammat ja monipuolisemmat mahdollisuudet myös työuralla etenemiselle.

Uteliaisuus on tae uudistumiselle

Asiantuntijamme ovat erityislaatuisia jatkuvan oppimisen näkökulmasta. Työotettamme leimaa uteliaisuus eikä ketään ole tarvinnut motivoida osallistumaan toimintaan. Sen vuoksi Greenstep Academyn käynnistäminen on ollut vauhdikasta. Henkilöstön osaamista kasvatetaan formaalien koulutusten lisäksi monipuolisilla hankkeilla. Hyödynnämme organisaatiosta löytyvän osaamisen jokapäiväisessä arjessamme ja pölytämme eri talousalan osaajien tietoja ja taitoja tiiviissä monialayhteistyössä. Tästä hyötyy ennen kaikkea asiakkaamme. Pystymme mallintamaan ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin niin tekniikan, toimialan kuin puhtaasti taloushallinnon näkökulmasta. Ja mikä parasta opimme kaikki uutta ja elämme nykyhetkessä nenä tulevaisuuden tuulia haistellen.

Seuraa Greenstep Academyn kehittymistä sosiaalisessa mediassa #GreenstepAcademy

Lisätietoja aiheesta:

Heli Häyrynen, Greenstep Academy
puhelin: +3584578756866