Viihtyisä työympäristö luo yhteisöllisyyttä ja tilaa kehittymiselle – Greenstepin Ruotsin tiimi kertoo kokemuksistaan

Eteishengaus OK
Anette salonen

Anette Salonen

HR Partner

Greenstep on kasvanut voimakkaasti sen jälkeen, kun se perustettiin vuonna 2010. Vaikka toiminta laajenee, työntekijöiden määrä kasvaa ja vauhtia riittää, yrityskulttuurimme ja yhteisöllisyyden vaaliminen on meille tärkeää. Greenstepin Norrköpingin tiimi kertoo, miltä arki Greenstepillä näyttää Ruotsissa.


Välitön ja avoin työilmapiiri

Greenstepillä työssä viihtyminen ja yhteisöllisyys on tärkeä osa yrityskulttuuria. Tämä näkyy konkreettisesti työssä niin, että autamme toisiamme ja jaamme tietoa sekä osaamista keskenämme päivittäin. Greenstepin toimistossa Norrköpingissä avoimuus ja välittömyys ovat isossa osassa työssä viihtymisen kannalta.

– Aina voi pyytää apua. Oli aikataulu miten tiukka tahansa, kysymyksille on aina aikaa. Tiedämme, että apua saa tarvittaessa, ja samalla tavalla autamme mielellään myös itse aina, kun apua kaivataan, taloushallinnon konsulttina työskentelevä Therese Ohlander kertoo.

Greenstepin Norrköpingin tiimissä on tällä hetkellä 12 taloushallinnon asiantuntijaa. Kaikilla on erilainen tausta, eri mittainen työkokemus ja erilaiset osaamisalueet. Yhdessä he muodostavat tiimin, jossa on monipuolista osaamista aina kirjanpidon osaamisesta ja tilinpäätöstaidosta talousanalyyseihin sekä verotuskysymyksiin. Osaamisen jakamisen lisäksi tärkeää on voida syventää omaa osaamista ja saada luottamusta työn tekemiseen. Tämä on asia, jota priorisoidaan Greenstepillä vahvasti.

– Vapaus itsenäiseen työskentelyyn on erittäin tärkeää, ja siinä tiimimme on hyvä. Vapauden myötä otamme myös vastuuta omasta tekemisestä ja luottamus siihen, mitä teemme, kasvaa. Tämä tukee kehittymistä ja sitä, että olemme entistä parempia työssämme. Aina voi myös kysyä neuvoa haastavissa tilanteissa, taloushallinnon konsultti Pia Grundell Bergström kertoo.

Greenstep Norrköpingin tiiminvetäjä Åsa Melin lisää, että tiiminä toimiminen on heille kaikille itsestään selvää. Vaikka monesti kollegat ovat kiireisiä omien projektiensa ja asiakkaidensa parissa, menestystä halutaan juhlia yhdessä muun tiimin kanssa. Tärkeintä ei ole oma onnistuminen, vaan se, että voimme edistää koko tiimin onnistumista ja asiakkaiden tyytyväisyyttä.

– Päivittäinen yhteydenpito asiakkaisiin on tämän työn parhaita puolia. Päivät, jolloin meillä on ollut hauskaa toimistolla yhdessä, ja jolloin olemme onnistuneet palvelemaan asiakkaita hyvin tai olemme ehkä selvittäneet jonkin haasteen, on kaikkein parasta, kertoo taloushallinnon asiantuntijana Greenstepissä työskentelevä Johanna Gustafsson.


Tiimi kasvaa

Greenstepin nopean kasvun myötä tiimiin ja koko Greenstepiin rekrytoidaan uusia työntekijöitä jatkuvasti. Norrköpingin tiimin uusin työntekijä, palkkahallinnon asiantuntija Ellinor Johansson kertoo, että hänet on otettu hyvin vastaan ensimmäisestä työpäivästä alkaen.

– Ensivaikutelmaa tiimistä luonnehtivat ilo, positiivisuus ja yhteisöllisyys. Tunsin todella olevani osa tiimiä jo ensimmäisestä päivästä alkaen, hän kertoo.

Åsa kertoo, että Greenstep tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittyä omalla osaamisalueellaan.

– Greenstep on vauhdikas ja jatkuvasti kehittyvä yritys. Positiivinen energia, mielenkiintoiset asiakkaat ja osaavat kollegat ovat tärkeä osa yrityksen toimintaa. Jos viihdyt vauhdikkaassa työympäristössä sekä pirteässä ja iloisessa seurassa, Greenstep on siihen oikea paikka!Osa Norrköpingin tiimistämme yhdessä suomalaisten kollegojensa kanssa. Ylärivi: Jesper Skarin, Johanna Gustafsson, Marie Hellerstedt, Åsa Melin, Therese Ohlander, Ellinor Johansson, Pia Grundell Bergström. Alarivi: Fredrik Teir, Therése Pilspets, Tanja Piha, Anette Salonen.Näet kaikki avoimet työpaikat täältä. Jos sinulle herää kysyttävää tai uramahdollisuudet Greenstepissä kiinnostavat, ota rohkeasti yhteyttä Talent Acquisition Specialistiimme Anette Saloseen, anette.salonen@greenstep.fi.