Legal Services Greenstep mobile hero Legal Services Greenstep desktop hero

Laki- ja veropalvelut yrityksenne tukena

Autamme tekemään ratkaisuja, jotka vievät toimintaanne eteenpäin. Yhdessä voimme minimoida tarpeettomat riskit sekä varmistaa juridisten ja verotuksellisten velvollisuuksien täyttämisen parhaalla mahdollisella tavalla.

Ota meihin yhteyttä!

Veroneuvontaa ja yritysjuridiikan palveluita

Kokeneet juristimme ja veroasiantuntijamme löytävät yrityksellenne sopivan ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Jopa silloin, kun käsissänne on ongelma, jota ette itse ole vielä täysin tunnistaneet.

Tämän varmistaaksemme tarjoamme laadukkaita laki- ja veropalveluja kaikkiin yritystoiminnan vaiheisiin ja tilanteisiin. Voit pyytää meiltä palvelua tiettyyn juridiseen tai verotukselliseen tarpeeseen, tai voimme räätälöidä palvelukokonaisuuden juuri teille sopivaksi. Tarjoamme myös kiinteähintaisia palvelupaketteja.

Asiantuntijatiimit tukenanne

Juristimme ja veroasiantuntijamme työskentelevät usein tiiminä, toimeksiannosta riippuen. Esimerkiksi rakennejärjestely vaatii tyypillisesti vero-osaamista ja ennakkoratkaisun hakemista, jolloin tiimiin kuuluu jo suunnitteluvaiheesta alkaen juristeja ja veroasiantuntijoita.

Voimme laajentaa asiantuntijatiimiä teidän parhaaksenne vielä tästäkin eteenpäin. Greenstepin yli 700 asiantuntijan organisaatiosta voimme rakentaa monialaisia tiimejä, jotka hahmottavat toimintanne erityispiirteet ja toimivat ennakoivasti tarpeidenne täyttämiseksi.

Greenstep 2021 11 web

Monialaiset tiimimme hahmottavat toimintanne erityispiirteet ja toimivat ennakoivasti tarpeidenne täyttämiseksi.

Lakipalvelut

Me teemme pykälistä ymmärrettäviä. Tunnemme kasvuun tähtäävien yritysten maailman ja yrittäjien arjen. Kokeneet juridiikan asiantuntijamme ovat tukena – vankkaan juridiseen osaamiseensa nojaten.

Meille on tärkeää, että juridisten asioiden hoidon ohella asiakas pystyy keskittymään omaan tonttiinsa. Ja me taas hoidamme omamme, jolloin yrityksen liiketoiminta jatkaa kehittymistään ja lakiasiat etenevät meidän johdollamme.

Lue lisää →

Veropalvelut

Verotus liittyy lähes kaikkeen taloudelliseen toimintaan, myös yrittäjän ja työntekijöiden omaan talouteen. Huolellisella suunnittelulla ja valmistautumisella helpotetaan verotuksen ennustettavuutta.

Kun veroasioista ei tarvitse murehtia, jää enemmän aikaa liiketoiminnalle ja omalle elämälle.

Veropalvelujemme avulla maksat oikeat verot oikeaan aikaan ja vältyt turhien verojen maksamiselta.

Lue lisää →

Kiinteähintaiset palvelupaketit täsmätarpeisiin