Laki- ja veropalvelut

Yhdistämme juridisen osaamisen ja veroasiantuntijuuden sinun eduksesi.

Autamme tekemään ratkaisuja, jotka vievät toimintaanne eteenpäin. Yhdessä voimme minimoida tarpeettomat riskit sekä varmistaa juridisten ja verotuksellisten velvollisuuksien täyttämisen parhaalla mahdollisella tavalla.

Veroneuvonta ja yritysjuridiikan palvelut

Kokeneet juristimme ja veroasiantuntijamme löytävät yrityksellenne sopivan ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Jopa silloin, kun käsissänne on ongelma, jota ette itse ole vielä täysin tunnistaneet.

Tämän varmistaaksemme tarjoamme laadukkaita laki- ja veropalveluja kaikkiin yritystoiminnan vaiheisiin ja tilanteisiin. Voit pyytää meiltä palvelupakettia tiettyyn juridiseen tai verotukselliseen tarpeeseen, tai voimme räätälöidä palvelukokonaisuuden juuri teille sopivaksi.


Lakipalvelut →


Asiantuntijatiimit tukenanne

Juristimme ja veroasiantuntijamme työskentelevät usein tiiminä, toimeksiannosta riippuen. Esimerkiksi rakennejärjestely vaatii tyypillisesti vero-osaamista ja ennakkoratkaisun hakemista, jolloin tiimiin kuuluu jo suunnitteluvaiheesta alkaen juristeja ja veroasiantuntijoita.

Voimme laajentaa asiantuntijatiimiä teidän parhaaksenne vielä tästäkin eteenpäin. Greenstepin yli 500 asiantuntijan organisaatiosta voimme rakentaa monialaisia tiimejä, jotka hahmottavat toimintanne erityispiirteet ja toimivat ennakoivasti tarpeidenne täyttämiseksi.


Veropalvelut →

Tutustu palveluihimme

Kuinka voimme auttaa?