Selkeyttä yritystoiminnan juridisiin kysymyksiin

Pohdituttaako osakassopimus, yhtiön rakennejärjestely tai yrityksen lopettaminen? Onko yrityksessänne suunnitteilla sukupolvenvaihdos? Meiltä saat tukea yrityksenne juridista asiantuntijuutta vaativiin muutostilanteisiin sekä apua sopimusten ja muiden asiakirjojen laatimiseen.

Lakipalveluita tarvitaan monissa eri yritystoiminnan vaiheissa, omistajien tarpeita unohtamatta. Kokeneet asiantuntijamme ottavat kopin tilanteestanne. Lakipalvelumme ovat aina asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti räätälöityjä, asiakaslähtöisiä ja käytännönläheisiä. Tavoitteemme on tehdä pykälistä helposti lähestyttäviä ja ymmärrettäviä.

Lakipalveluita yrityksenne koko elinkaaren ajalle

Greenstepin lakipalveluiden valikoimasta löydät muun muassa seuraavat liikejuridiikan palvelut:

Lisäksi tarjoamme:

  Juridiikan asiantuntijamme


  Leena Oksanen

  Senior Legal Counsel

  Leena on erikoistunut yhtiö- ja yritysoikeuteen sekä erilaisiin rakenne- ja yritysjärjestelyihin. Hän ymmärtää sujuvasti verotuksen ja yhtiöoikeuden yhtymäkohdat. Leena hallitsee hyvin yleistä sopimusoikeutta ja laatii sinun tai yrityksesi tarpeisiin monenlaisia sopimuksia tai kauppa- ja lahjakirjoja. Leenalla on kaupanvahvistajan oikeudet.


  Christel Finne
  Senior Legal Counsel

  Christelillä on yli 20 vuoden työkokemus liikejuridiikasta ja erityisesti yrityskaupoista ja monenlaisista yritysjärjestelyistä, sekä Suomessa että kansainvälisellä ulottuvuudella. Hänellä on laaja kokemus myös rahoituskierroksista ja muista yrityksen rahoitukseen liittyvistä hankkeista. Christel on erikoistunut osakeyhtiöoikeuteen ja hallitsee hyvin myös yleistä sopimusoikeutta ja toimii yrityksen, hallituksen tai omistajan juridisena neuvonantajana monenlaisissa yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä.