Greenstep kyro distillery netsuite erp toi selkeytta kansainvalisiin prosesseihin 1000 x 1000 Greenstep kyro distillery netsuite erp toi selkeytta kansainvalisiin prosesseihin banner

NetSuite kansainvälistymisen tueksi

Yhdistä koko liiketoimintasi yhdelle alustalle! Skaalautuva NetSuite on paras ERP-järjestelmä kansainvälisen liiketoiminnan tarpeisiin.

Varaa tapaaminen Greenstepin kokeneen NetSuite-asiantuntijan, Solutions Sales Partner Jaakko Kairtamon kanssa. Kerromme mielellämme lisää NetSuiten käyttömahdollisuuksista!

Varaa tapaaminen

Valitse paras ERP kansainvälisen yrityksen tarpeisiin

Mikä tekee NetSuitesta parhaan vaihtoehdon kansainvälistymisen tueksi? Miten Kyrö Distillery hyötyi NetSuiten käytöstä? Kyrön toimitusjohtaja Miika Salmi-Lipiäinen kertoo, millaisia kokemuksia tislaamolla on NetSuiten käytöstä ja yhteistyöstä Greenstepin kanssa.

Brand GS 2

Selkeytä liiketoimintaasi NetSuiten avulla

NetSuite on globaali liiketoiminta-alusta, joka on optimoitu kasvavien ja kansainvälisesti toimivien yritysten tarpeisiin. Täysin pilvipohjainen NetSuite mahdollistaa organisaation kaikkien liiketoimintayksiköiden tilannekuvan hahmottamisen ja seuraamisen selkeästi ja reaaliaikaisesti ajasta ja paikasta riippumatta. Helposti saatavilla oleva tieto tekee kansainvälisen liiketoiminnan ohjauksen ja päätöksenteon helpommaksi ja tehokkaammaksi koko organisaatiolle.

NetSuite sopii erinomaisesti konserniyhtiöille

Sen lisäksi, että NetSuite on hyvä ERP ja auttaa yrityksiä luomaan läpinäkyvyyttä liiketoimintaansa, se on myös erinomainen taloushallintajärjsetelmä yhtiöille, joilla on orgnisaatiorakenteessaan useita eri yrityksiä. NetSuite auttaa yrityksiä virtaviivaistamaan ja automatisoimaan monimutkaisia talousprosesseja, kuten tulojen kirjaamista, kulujen hallintaa ja usean valuutan hallintaa.

NetSuite mahdollistaa niin talous- kuin operatiivisten prosessien yhdenmukaistamisen yritysten välillä. NetSuiten automatisoitu tiedonkeruu ja tietojen yhdenmukaisuus tekevät liiketoiminta-analytiikasta ja BI-palveluista entistä syvällisempää ja selkeämpää.

Greenstep 2021 14 web

Greenstep NetSuite-partnerina

Olemme Greenstepillä auttaneet kymmeniä organisaatioita kansainvälistymisessä ja liiketoimintansa tehostamisessa NetSuiten avulla. Greenstepin kautta organisaatiot saavat käyttöönsä kattavan ammattilaisverkoston, josta löytyy mm. käyttöönottokonsultteja sekä lähituki- ja talouspalveluita.

Greenstepin tukipalvelut tarjoavat NetSuitea käyttäville yrityksille nopeaa, paikallista ja laadukasta palvelua. Tarjoamme tukipalveluita myös niille yrityksille, jotka ovat tehneet NetSuiten käyttöönoton toisen palveluntarjoajan kanssa. Greenstepin tukipalveluiden asiakastyytyväisyys on erittäin korkealla tasolla.

Olemme onnistuneet yhdessä mm. heidän kanssaan:

Yhteistyömme alkoi ERP-järjestelmän käyttöönotolla ja jatkui logististen toimintojen, tehtävienhallinnan ja varastoon liittyvien toimintojen tehostamisella. Perustimme uusia yrityksiä Saksaan, Iso-Britanniaan ja Yhdysvaltoihin, ja meidän täytyi integroida ne samaan konserniin. Greenstep on ollut loistava kumppani, sillä he ovat auttaneet meitä asiantuntemuksellaan kehityskohteiden tunnistamisessa ja niistä syntyneiden kehitysprojektien toteutuksessa.

Miika Salmi-Lipiäinen

CEO
Kyrö Distillery

Työskentelemme yhdessä Greenstepin kanssa NetSuiten ja jatkuvien taloushallintopalveluiden parissa. NetSuite on meillä käytössä konsernitasoisesti, myös kansainvälisesti. Yleisesti ottaen voin suositella Greenstepin palveluita mille tahansa kasvavalle yritykselle. He ovat erittäin luotettavia ja voimme olla luottavaisia heidän tekemänsä työn laadun suhteen.

Aleksi Kankainen

CFO
Siili Solutions

Greenstep on ollut taloushallinnon kumppanimme muutaman vuoden ajan. He tarjoavat meille NetSuite ERP -järjestelmän, BI Book -raportointityökalun sekä muita taloushallinnon ja kirjanpidon palveluita. Greenstepin kanssa voimme luottaa siihen, että asiat etenevät sovitulla tavalla, mutta he ovat myös tarpeen tullen joustavia. He ovat aina pitäneet lupauksensa, ja kaiken kaikkiaan yhteistyömme on sujunut hyvin

Timo Eräkangas

CFO and HR Director
Frosmo

Mitä saat Greenstepin NetSuite-kumppanuudelta?

Greenstep check icon

Skaalautuva ERP kansainväliseen toimintaan.

NetSuite skaalautuu yli 160 maahan, ja siihen on sisäänrakennettuna moduulit liiketoiminnan eri osa-alueille.

Greenstep check icon

Yksi alusta, joka kattaa koko toimintasi.

NetSuite yhdistää koko liiketoimintasi yhdelle alustalle, jolloin et tarvitse useita päällekkäisiä järjestelmiä.

Greenstep check icon

Toiminnan tehostaminen automaation avulla.

NetSuite automatisoi liiketoiminnan arkiset prosessit, mikä vähentää manuaalista työtä ja vapauttaa resursseja.

Greenstep check icon

Datalähtöisen johtamisen uusi ulottuvuus.

Voit integroida NetSuiten ja muut järjestelmäsi Greenstepin tarjoamaan BI Bookiin, joka visualisoi kaiken datasi selkeiksi dashboardeiksi.

Greenstep check icon

Kansainvälisesti kokenut kumppani apunasi.

Greenstepin kokeneet asiantuntijat tarjoavat tuen ja avun kansainvälisen liiketoiminnan rakentamiseen ja tukemiseen.

Greenstep check icon

Apua, tukea ja näkemystä liiketoimintasi johtamiseen.

Greenstepiltä löytyy kokemusta eri toimialoilta ja työtiimit kootaan aina vastaamaan juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin.

Brand GS 2

Haluatko kuulla lisää?

Jos olet kiinnostunut kuulemaan, miten NetSuite sopii sinun organisaatiollesi ja miten Greenstep voi auttaa sinua saamaan siitä kaiken irti, olethan yhteydessä Jaakko Kairtamoon, joka on auttanut NetSuite-asiakkaita jo vuosien ajan. Jaakko käy kanssasi läpi organisaatiosi tilanteen sekä NetSuite-käyttöönoton mahdollisuudet ja huomioon otettavat asiat.

Varaa tapaaminen tästä.

NetSuiten käyttöönotto

NetSuiten käyttöönotto ei voi olla koskaan pelkkä ohjelmistoprojekti – kyse on liiketoiminnan tarkastelusta ja järjestelystä niin, että ERP tukee toimintaa jatkossa. Tämä työ vaatii luonnostaan myös monialaista liiketoimintaosaamista; Greenstepillä ERP-tiimin piirtämiin suunnitelmiin haetaan aina substanssiammattilaisten kädenjälki.

Tarvitsimme ERP:in kipeästi ja sen käyttöönotolle oli kiireinen aikataulu. Greenstep auttoi meitä valitsemaan oikeat prosessit ja kustomoimaan NetSuiten tarpeisiimme. Olemme olleet erityisen vaikuttuneita nopeudesta ja ketteryydestä, jolla Greenstep on toteuttanut NetSuiteen liittyvät palvelut. Emme olisi voineet kasvaa näin nopeasti ilman Greenstepin apua.
Mikko Kärkkäinen, CFO, Oura Health

Kaikki lähtee määrittelystä

NetSuitea rakennetaan aina asiakaslähtöisesti, yrityksen vahvuuksien ympärille liiketoiminnan kehityksen tukemiseksi. Rakennamme NetSuiten aina yrityksen vahvuuksien ympärille liiketoiminnan kehityksen tukemiseksi. Oli kyseessä esimerkiksi vähittäiskauppa-, IT- tai palveluala, me tehostamme NetSuite-alustaa toimialakohtaisesti ja huomioimme sekä hyödynnämme vahvuutesi.

Ketterä käyttöönotto ammattilaisten johdolla

Greenstepin asiantuntijoilla on monen vuoden kokemus NetSuiten implementoinneista ja teemme ne aina asiakaslähtöisesti, ketteriä menetelmiä hyödyntäen sekä liiketoimintatarpeet edellä. Tuemme asiakkaitamme sekä alustan käyttöön että liiketoiminnan kehittämisen asiaosaamiseen liittyen ja toimimme strategisena kumppanina ennen käyttöönottoa, koko prosessin aikana ja sen jälkeen.

Jatkuvaa tukea ja kehitystä myös käyttöönoton jälkeen

Me pidämme NetSuiten jatkuvaa tukea ja jatkokehitystä kunnia-asiana, jotta huolella suunnitellusta moottorista saadaan kaikki tehot irti. ERP-projektin lisähyödyt ovat tulleet konkreettisesti esiin useilla asiakkaillamme kuukausittain rullaavien talous-, palkkahallinto-, ja rapotointipalveluiden kautta. Ei enää turhaa tiedon siirtelyä paikasta toiseen vaan keskittymistä oikeisiin asioihin.