Case Frosmo: Pitkäjänteistä liiketoiminnan kehitystä Greenstepin tuella

Netsuite reference frosmo 4

Frosmo on vuonna 2008 perustettu teknologiayritys, joka auttaa yrityksiä menestymään digitaalissa palveluissa tekemällä personoinnista nopeaa ja helppoa. Greenstep tukee heidän kansainvälistä kasvuaan kokonaisvaltaisesti jatkuvilla NetSuite-, kirjanpito- ja taloushallinnon palveluilla.


Frosmon ainutlaatuinen, nopea ja tehokas teknologia on rakennettu erityisesti verkkokauppaympäristöihin, ja se auttaa asiakkaita kaikkialla maailmassa saavuttamaan parempia liiketoimintatuloksia.

”Greenstep on ollut taloushallinnon kumppanimme muutaman vuoden ajan. He tarjoavat meille NetSuite ERP -järjestelmän, BI Book -raportointityökalun sekä muita taloushallinnon ja kirjanpidon palveluita. Käytämme BI Bookia liiketoimintamme analysointiin, sillä modernit ja visuaaliset raportointikokonaisuudet ovat meille elintärkeitä”, kertoo Frosmon talous- ja henkilöstöjohtaja Timo Eräkangas.

Timo kertoo videolla tarkemmin heidän yhteistyöstään Greenstepin kanssa. Katso video ja lue artikkeli:

Käytämme kolmannen osapuolen alustaa verkkosivujemme videoupotuksissa. Voidaksesi katsella videosisältöjä sinun täytyy hyväksyä kolmansien osapuolien evästeet.

Hallinnoi evästeitä


NetSuite ja BI Book takaavat laadukkaat raportit ja liiketoiminta-analyysit

Frosmo on onnistunut ratkaisemaan monimutkaisimmatkin talouhallinnon haasteensa kattavien digitaalisten työkalujen avulla. Merkittävää apua on saatu ketterästä ja helppokäyttöisestä NetSuite-toiminnanohjausjärjestelmästä, joka soveltuu erinomaisesti kasvuyritysten tarpeisiin. Lue lisää NetSuitesta.

”Raportoinnin tehtävä on auttaa tunnistamaan kehittämiskohteita ja tekemään parempia liiketoimintapäätöksiä. Frosmolla haluamme saavuttaa raportoinnilla ennennäkemättömiä tuloksia ja kehittää toimintaamme pitkällä aikavälillä. Konserniraportointi on mielestäni sujuvaa NetSuiten avulla, mutta BI Book on tuonut prosessiin oman merkittävän lisänsä. Sen ansiosta tarpeettomat Excel-raportit on voitu unohtaa ja raportointimme on selkeämpää ja ajantasaisempaa. Greenstep kuuntelee tarkasti tarpeitamme ja pyrkii jatkuvasti vastaamaan niihin”, Timo kertoo.

Lue lisää BI Book -raportointityökalusta.


Greenstep kokonaisvaltaisena taloushallinnon kumppanina

NetSuiten lisäksi Frosmo on kehittänyt liiketoimintaansa muiden Greenstepin tarjoamien palveluiden tuella. Nykyaikaisen ja osaavan taloushallinnon kumppanin avulla kasvuyrityksen toiminta on tehostunut ja pääomaa on säästetty muihin tärkeisiin tarpeisiin.

”Greenstepillä on erittäin laaja valikoima palveluita, joita hyödynnämme kohdennetusti. Heiltä olemme aina saaneet liiketoimintaamme sopivaa asiakaslähtöistä ja ketterää palvelua. Greenstepin kanssa voimme luottaa siihen, että asiat etenevät sovitulla tavalla, mutta he ovat myös tarpeen tullen joustavia. Arvostan heidän nykyaikaista lähestymistapaansa yrittäjyyteen ja liiketoimintaan ja voin ehdottomasti suositella Greenstepiä muillekin. He ovat aina pitäneet lupauksensa, ja kaiken kaikkiaan yhteistyömme on sujunut hyvin”, Timo kiteyttää.