Netsuite carbon calculator Hero

CO2-päästö-laskuri hiilijalanjäljen johtamiseen

NetSuite-lisäosa automatisoi hiilijalanjäljen laskennan yrityksesi toiminnasta NetSuitessa olevaan dataan ja määritettyyn laskentakaavaan perustuen. Se tarjoaa kattavan näkymän yrityksen toiminnan hiilidioksidipäästöihin, auttaen sinua seuraamaan, raportoimaan ja kehittämään yrityksesi toiminnan kestävyyttä entistä tehokkaammin.

Ota yhteyttä

NetSuiten CO2-päästö-laskuri automatisoi ja reaaliaikaistaa hiilijalanjäljen laskennan

Hiilijalanjäljen laskeminen on yksi yritysten vastuullisuuden kulmakivistä. Yrityksellä kuin yrityksellä on ilmastovaikutuksia joko suoraan omassa toiminnassaan tai välillisesti arvoketjunsa kautta. Sen sijaan, että hiilijalanjäljen laskentaan tarvittava data kerättäisiin manuaalisesti eri lähteistä, on iso osa datasta käytettävissä NetSuiten kautta: mm. osto- ja kululaskudataan pääsee käsiksi NetSuitessa ilman rajauksia laskennan lähtödataan.

Vuodesta 2024 eteenpäin CSRD velvoittaa kaikkia suuria pörssiyhtiöitä raportoimaan vastuullisuudestaan uuden standardin mukaisesti. Tämän jälkeen direktiivi etenee vaiheittain, ja tulee vuonna 2025 koskemaan suuria ja keskisuuria yrityksiä, jotka täyttävät tietyt kriteerit. Lue lisää CSRD:stä. Greenstepin vastuullisuuspalveluiden ja NetSuite asiantuntijoiden yhteinen tiimi auttaa sinua selvittämään uuden kestävyysraportointidirektiivin hiilijalanjälkiraportointiin liittyvät vaatimukset ja tarvittavat toimet.

Frame 70

Automatisoitu ratkaisu

Työkalu laskee ja tuottaa päästöraportin NetSuitessa olevan datan perusteella massa-, arvo- tai tuote-perusteisesti alkuvaiheessa määriteltyjä laskentaparametreja hyödyntäen - täysin automatisoidusti.

Frame 71

Data käden ulottuvilla

Raportit voidaan muodostaa koska tahansa, kun laskentaa halutaan suorittaa. Saat helposti ajantasaisen tilannekuvan ja voit hyödyntää dataa johtamisessa päätöksenteon hetkellä.

Frame 72

Visuaalinen raportointi

Raportit voidaan koota suoraan NetSuiteen, BI Bookiin tai muuhun ulkoiseen raportointinäkymään. Visuaalisista kaavioista näet kokonaiskuvan helposti ja ymmärrettävästi.

Greenstep9195 1 netsuite15 4

Hiilijalanjäljen mittaaminen ja johtaminen osana yrityksen kestävyysraportointia

NetSuite, taloushallinto ja kestävä kehitys, nivoutuvat Greenstepin osaamisessa yhteen tarjoten monialaista tukea asiakkaillemme. Laajan palveluvalikoimamme tavoitteena on auttaa yrityksiä aloittamaan ja edistämään kestävyystyötään nopeasti ja vaivattomasti. Liiketoiminnan kehittäminen kestävämpään suuntaan ei ole vain kilpailuetua luova mahdollisuus; se on myös välttämättömyys, jota ohjaa EU:n CSR-direktiivi.

Greenstep9317 5

Monialainen asiantuntijatiimi tukenasi

Greenstepillä kokoamme yhteen tiimin, jossa yhdistyvät kokeneet NetSuite-konsultit sekä vastuullisuuspalveluiden asiantuntijat. Tämä mahdollistaa NetSuiten potentiaalin täyden hyödyntämisen liiketoiminnan eri alueilla. Tarjoamme asiakkaillemme kattavia kokonaisratkaisuja aina NetSuiten käyttöönotosta jatkokehitystarpeisiin ja tukipalveluihin, räätälöiden palvelut jokaisen tarpeen mukaan.