Laaja-alainen taloushallinnon kumppanuus Primehotelsin kasvun tukena

Primehotels Oy on yksityinen suomalainen hotellialan kasvuyhtiö, joka omistaa, kehittää ja operoi hotellihankkeita. Yhtiön kasvu edellyttää luotettavia ja ammattitaitoisia kumppaneita, ja yhteistyö Greenstepin kanssa on tukenut tätä kasvupolkua.

Primehotels Oy:n Martti Ukkonen (Director, Development and Finance) kertoo videolla kokemuksistaan yhteistyöstämme:

Käytämme kolmannen osapuolen alustaa verkkosivujemme videoupotuksissa. Voidaksesi katsella videosisältöjä sinun täytyy hyväksyä kolmansien osapuolien evästeet.

Hallinnoi evästeitä


Primehotels operoi useita hotelleja Suomessa: Savonlinnassa, Varkaudessa, Hyvinkäällä ja Helsingissä. Greenstep tarjoaa Primehotelsille kirjanpidon, reskontran ja palkanlaskennan palveluita. Lisäksi heillä on käytössään Greenstepin kanssa yhteisiä järjestelmiä, joita on myös päivitetty Greenstepin tuella:

"Muun muassa palkanlaskentaohjelmisto on otettu käyttöön Greenstepin johdolla ja käyttöomaisuuskirjanpito otettiin käyttöön viime vuoden puolella", Martti Ukkonen kertoo.

"Meillä on käytössä Netvisor-kirjanpito- ja taloushallintojärjestelmä. Olemme liittäneet siihen Microsoft Power BI -raportointityökalun, jossa yhdistämme konsernin liiketoimintayksiköt kuukausittain – tuloslaskelmat, kassavirrat ja taseet – konsernilaskennan mukaisesti. Meillä on päivittäin päivittyvä laskentajärjestelmä, jossa voimme seurata yhtiön liiketoimintavolyymia ja -tilannetta."

Ukkonen kuvailee yhteistyötä Greenstepin kanssa mutkattomaksi ja yhteisellä taipaleella onkin oltu jo vuodesta 2013 lähtien: "Olemme oppineet pelaamaan yhteen, tunnemme toisiamme riittävästi. Olemme molemmat kasvuyrityksiä, se antaa yhteistä ymmärrystä ja pohjaa kehittää yhdessä toimintaa ja järjestelmiä."


Yhtiön kasvu edellyttää myös kumppanuuksia eri toimijoilta. Primehotelsilla koetaan, että yhteistyö Greenstepin kanssa on tukenut heidän kasvupolkua, kun kasvuun liittyviä taloushallinnon ja sen kehittämisen laaja-alaisia haasteita on kehitetty ja ratkaistu yhdessä.

"Olen erityisen tyytyväinen siihen yhteistoimintaan, joka tapahtuu lähes päivittäin. Se voi olla sähköpostia tai puhelinsoittoa – sitä yhteistä tekemistä, opastamista ja neuvonantoa, jota olemme saaneet heiltä. Siihen liittyy intohimoa taloudenpitoon, ammmattitaitoa ja kykyä ennakoida tulevaa – lisäksi heidän asenteensa ongelmanratkaisuun on aina ollut positiivinen."

"Suosittelen lämpimästi Greenstepiä taloushallinnon kumppaniksi, mikäli olette etsimässä luotettavaa, ammattitaitoista ja osaavaa kumppanuutta", Ukkonen lisää.