Norrhydro valmistautuu globaaleille markkinoille Greenstepin IFRS-asiantuntijoiden tuella

Norrhydro 11 jpg paranneltu

Norrhydrolla on liki 40 vuoden kokemus laadukkaiden hydrauliikkaratkaisujen toimittamisesta vaativiin olosuhteisiin. Kansainvälistä kasvua suunnitteleva yhtiö mallinsi Greenstepin asiantuntijoiden kanssa IFRS-konversion vaikutuksia tilinpäätökseen ja tunnuslukuihin.

Norrhydro on suomalainen liikkeenohjauksen edelläkävijä ja yksi Pohjoismaiden johtavista energiatehokkaiden hydraulisylinterien tarjoajista jo liki 40 vuoden kokemuksella. Yhtiö kehittää ja valmistaa innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä hydrauliikkaratkaisuja muun muassa metsäkone-, materiaalinkäsittely-, kaivos-, maanrakennus- ja meriteollisuuden tarpeisiin.

Tulevaisuudessa yhtiö hakee voimakasta kasvua ja mahdollisuuksia laajentua uusille maantieteellisille markkinoille uuden NorrDigi®-liikkeenohjausjärjestelmän avulla. Monet kansainvälistymiseen liittyvät toimet ovatkin tulleet yhtiölle ajankohtaisiksi, jonka vuoksi myös yhteistyö Greenstepin kanssa alkoi.

IFRS-konversio avaa ovet globaaleille markkinoille

Norrhydro tähtää globaaleille markkinoille tekoälyä ja digitaalisuutta yhdistävällä Norrdigi®-liikkeenohjausjärjestelmällä. Järjestelmä edustaa edistyksellistä ja globaaleilla markkinoilla ainutlaatuista teknologiaa, joka vähentää päästöjä.

Yhteistyö Greenstepin kanssa alkoikin yhtiön kansainvälistymisen aiheuttamasta tarpeesta kartoittaa IFRS-konversion vaikutusta yhtiön tilinpäätökseen ja tunnuslukuihin.

”IFRS-standardit kehittyvät ja siksi oli luontevaa käyttää apuna asiantuntijoita, joilla on kokemusta IFRS-standardeista ja ovat ajan tasalla viimeisimmistä muutoksista. Olemme mallintaneet Greenstepin asiantuntijoiden kanssa mahdollista IFRS-konversiota. Yhteistyö on sujunut vaivattomasti ja tehokkaasti”, kertoo Hanne Sarajärvi, Norrhydron talousjohtaja.

Sarajärvi kuvailee, että IFRS-asiantuntijoiden avulla Norrhydro sai näkyvyyttä siihen, miten IFRS-konversio vaikuttaisi yhtiön tilinpäätökseen ja miten tilinpäätöksen valmistelu muuttuisi. Yhteistyö Greenstepin kanssa toi etenkin projektin aikatauluun lisäarvoa.

”Projektimme eteni merkittävästi nopeammin verrattuna siihen, että olisimme tehneet työtä pelkästään omilla resursseillamme”, kertoo Sarajärvi.

Kattavaa osaamista nopealla aikataululla

Norrhydro on ollut yhteistyöhön Greenstepin kanssa erittäin tyytyväinen. Siksi Sarajärvi uskookin, että yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa, kun yhtiöllä on edessään projekteja ja tilanteita, joissa tarvitaan tiettyä erityisosaamista.

”Mielelläni suosittelen Greenstepiä, koska olemme saaneet yhteistyön aikana näyttöjä vahvasta asiantuntemuksesta. Yhteistyö on sujunut mutkattomasti”, tiivistää Sarajärvi ja toivottaa Greenstepin lämpimästi tervetulleeksi myös Rovaniemelle!

Norrhydron kokemuksia Greenstepistä