Greenstep i Norrköping hjälper dig!

Norrkoping kontor 3 small
Ryhmakuva 2 pieni edit

Er personliga partner inom redovisning och ekonomi i Sverige

Vi är er personliga partner inom redovisning och ekonomi i Norrköping med omnejd. Vårt huvudkontor i Sverige ligger i Norrköping, men vi har även kontor i centrala Stockholm. Vi hjälper våra kunder med bland annat redovisning, lön samt skatte- och ekonomikonsultering. Vi är även specialiserade på att hjälpa finländska dotterbolag i Sverige.

Kontakta oss så återkommer vi så fort som möjligt! Ta kontakt!

En starkt växande utmanare inom redovisning och ekonomi i Norrköping

Vårt kontor i Norrköping är Greensteps andra kontor utanför Finlands gränser. Våra engagerade medarbetare i Norrköping är proaktiva, lyhörda och ger support och vägledning enligt våra kunders behov. Vår ledstjärna är att varje dag sträva efter att ge god kundservice och hög kvalitet som bidrar till kundens tillväxt och utveckling.

Hur vet du att den service du får är av hög kvalitet?

Vem som helst kan grunda en redovisningsbyrå och erbjuda finansiella tjänster. SRF - Sveriges Redovisningskonsulters Förbund är den ledande branschorganisationen inom redovisning, lön och rådgivning i Sverige. Vi är anslutna till SRF och ett flertal av våra medarbetare har behörigheten och titeln Auktoriserad Redovisningskonsult/Lönekonsult. Intern utbildning och kvalitetskontroll säkerställer jämn kvalitet på det vi gör.