Greenstep i Stockholm hjälper dig!

Liitoille ja yhdistyksille icon new crop
Ida ja Tuomo

Er personliga partner inom redovisning och ekonomi i Sverige

Vi är er personliga partner inom redovisning och ekonomi i Stockholm med omnejd. Vi hjälper våra kunder med bland annat redovisning, lön samt skatte- och ekonomikonsultering. Vi är även specialiserade på att betjäna finländska dotterbolag i Sverige.

Kontakta oss så återkommer vi så fort som möjligt! Ta kontakt!

Redovisningsbranschen bygger på förtroende

Kunden överlåter sin ekonomi till en pålitlig partner, som gör rapporter i tid och som hjälper till med svåra frågor angående allt från redovisning till beskattning. Om det i denna relation sker en kollision, kan det ta länge att bygga upp ett förtroende och kunden kanske hinner byta partner. På grund av detta tror vi starkt på kvalitetskontroll och de fördelar som det medför. Många kunder har varit imponerade av vår kvalitetskontroll och anser att det är en stor fördel inom redovisningsbranschen.

Du hittar oss här:

Greenstep Stockholm
Holländargatan 17B
111 60 Stockholm

Hur är det att jobba hos oss?

Som företag växer Greenstep kraftigt, vilket betyder att vi även söker förstärkning till våra team i både Stockholm och Norrköping. Tillväxten medför många möjligheter: vi kan utveckla verksamheten, investera i oss själva samt erbjuda bra och trygga arbetsförhållanden till alla våra medarbetare. Vi vill genuint hitta och utveckla de bästa lösningarna åt våra kunder och därför uppskattar vi lagarbete och en öppen arbetsgemenskap.

Vi erbjuder även våra nya konsulter effektiva arbetsredskap, en konkurrenskraftig lön, flexibla arbetstider, möjlighet till distansarbete, bra förmåner samt förstås en unik chans att lära sig nytt, dela med sig av sin kunskap och utvecklas genom intressanta arbetsuppgifter.

Här hittar du alla våra lediga jobb!