Interim Controller / CFO

Talousjohtaja jäämässä vanhempainvapaalle tai hänen aikansa ei riitä viemään kehitysprojektia maaliin? Mitä jos uuden controllerin rekrytointi venyy ja budjetointi pitäisi saada valmiiksi?

Ei huolta, Greenstepin 40 kokenutta CFO-/controller-ammattilaista on apunasi, oli kyseessä sitten iso tai pieni yritys.

Greenstep tarjoaa interim CFO-/controller –palveluja kaikenkokoisille yrityksille kasvuyrityksistä isoihin pörssiyhtiöihin. Pidemmälle edenneet kasvuyhtiöt hyödyntävät interim-CFO:n palveluita tyypillisesti resurssivaihdostilanteessa, kun on tarve ylläpitää talousjohdon funktiota ylimenokauden ajan. Pörssiyhtiöissä ja muissa suuremmissa yhtiöissä tarpeet voivat liittyä laaja-alaisesti business control -funktion tehtäviin, konserniraportointiin ja tarvittaessa Greenstepin asiantuntijat ovat myös toimineet noteerattujen yhtiöiden talousjohtajaroolissa. Interim controller/CFO auttaa aina myös uuden työntekijän perehdyttämisessä.

Talousraportoinnin prosessispesialisti tai liiketoiminnan kumppani

Menestyminen controller-roolissa edellyttää liiketoiminnan ja toimialan erinomaista tuntemista. Hyvä kasvu ja kannattavuus voidaan saavuttaa niin yrityksen sisäisiä prosesseja parantamalla kuin markkinoiden mahdollisuuksien hyödyntäen. Greenstepin asiantuntijoilla on erittäin laaja kokemus eri toimialoilta ja kyky tuottaa johdolle relevanttia informaatiota liiketoiminnan ohjaamiseksi ja eteenpäin viemiseksi. Tuemme ja haastamme päätöksentekijöitä ylittämään tavoitteet ja rakentamaan prosessit aidon informaatiojohtamisen tueksi.

Videolla Juho Pietilänaho kertoo talousjohtajan haastavasta roolista startup- ja kasvuyrityksessä, sekä siitä kuinka Greenstep voi tukea asiassa.


Jatkuva kehitys menestyksen avaimena

Suurin osa yrityksistä elää jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla. Teknologia kehittyy nopeasti ja kilpailu on kansainvälistynyt. Menestyäkseen yritykseltä vaaditaan joustavuutta ja kykyä muuntautua nopeasti. Taloudellinen tieto tulee olla nopeasti saatavilla ja ottaa huomioon muuttuvat tilanteet. Tämä vaatii prosessien jatkuvaa kehittämistä ja yksinkertaistamista, jotta pystytään kustannustehokkaasti vastaamaan kasvavaan informaatiotarpeeseen.

Monessa yrityksessä vanhojen järjestelmien päivitys on jäänyt muiden kiireiden jalkoihin eivätkä ne enää vastaa kasvaviin tarpeisiin. Interim controller/CFO -palveluiden suurin hyöty saavutetaan silloin kun yhtiö haluaa resurssivajeen lisäksi saada talousfunktiota ja liiketoimintaa kehitetyksi talouslähtöisesti. Kokenut asiantuntija kykenee nopeassakin aikataulussa tuomaan aivan uuden näkemyksen talousfunktioon ja tuottamaan merkittävän lisäarvon tulevaisuutta ajatellen. Greenstep auttaa löytämään yrityksellesi parhaat taloushallinnon järjestelmät ja prosessit.Haluaisitko lisätietoa talousjohdon palveluistamme? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!