Greenstep laajentaa ja rekrytoi Seinäjoella

Img 20190912 Wa0001

Greenstep haluaa uudella Seinäjoen toimistollaan olla läsnä myös Etelä-Pohjanmaalla ja tukea alueen yritysten valtakunnallista ja kansainvälistä kasvua. Greenstep tarjoaa sujuvuutta talous- ja palkkahallintoon, skaalautuvia talousjohdon ja HR-tehtävien henkilöresursseja, raportoinnin ja analytiikan kehittämistä, tukea prosessi- ja järjestelmäkehitykseen, veroneuvontaa sekä rahoitus- ja yritysjärjestelypalveluita.

Greenstepin kolmensadan asiantuntijan monipuolinen kokemus ja näkymä alan kehityksen kärkeen ovat kaikkien asiakkaiden hyödynnettävissä. Greenstep palvelee omien toimipisteiden lisäksi asiakkaita globaalisti MSI Global Alliance-verkoston kautta. ”On erittäin hienoa että pääsemme avaamaan toimiston myös Seinäjoelle. Seinäjoki on kasvava ja kehittyvä kaupunki ja olemme mielellämme tukemassa alueen yrityksiä heidän kasvussaan, sekä Suomessa että kansainvälisesti.” kertoo Sari Helander, Greenstepin toimitusjohtaja.

Seinäjoen toimistoa tulee vetämään Teresa Kollanen. Teresalla on yli 20 vuoden monipuolinen tausta vaativista taloushallinnon, prosessikehityksen ja talousjohdon tehtävistä. "Seinäjoen toimisto herää henkiin heti tammikuusta - koko palveluskaala on heti tarjolla Greenstepin voimin ja "eteläpohojalaasen tarmolla lähäretähän" tulevien asiantuntijoidenkin voimin asiakkaiden avuksi sekä kotimaan että ulkomaan haasteissa ja palveluissa. "Ilo saapua takaasin kotikonnuulle.” sanoo Teresa.

Laajentaminen tuo siis Etelä-Pohjanmaalle myös uusia työpaikkoja. Tavoitteena onkin ensimmäisenä vuotena rekrytoida Seinäjoen toimistoon vähintään 10 uutta, asiakasta auttavaa asiantuntijaa. Rekrytointi Greenstepin Seinäjoen toimistolle on avattu ja avoimet paikat löytyvät https://greenstep.fi/rekrytointi.

Lisätietoja:

Sari Helander, Toimitusjohtaja
Puhelin +358 50 379 1819

Tore Teir, Hallituksen puheenjohtaja
Puhelin +358 40 760 4909