Greenstep laajenee Ruotsiin

Meln Worge

Greenstep on aloittanut toiminnan Ruotsissa. Paikallinen toiminta keskittyy pääasiassa Norrköpingiin, lisäksi Tukholmassa tullaan avaamaan toimisto. Laajentumisessa on auttanut Melin & Worge Ekonomibyrån, paikallinen vuonna 2005 perustettu kirjanpito- ja rahoitusyritys. Laajentumisen kautta Greenstep voi nyt tarjota palveluitaan nykyisille ja uusille asiakkaille Ruotsissa. Kaikki Greenstepin palvelut (kirjanpito-, talous-, rahoitus-, palkanlaskenta-, HR-, verotus-, analysointi-, ERP-järjestelmä- ja automatisointipalvelut) ovat pian saatavana Ruotsissa.

Greenstepin paikalliset toiminnot Ruotsissa muodostaa kymmenen hengen tiimi, jota johtaa Åsa Melin. ”Olen todella iloinen päästessäni johtamaan Greenstepin uusia Ruotsin toimintoja. Tämä on merkittävä askel liiketoiminnan kasvun jatkumisen kannalta. Näin voimme myös palvella nykyisiä ja uusia asiakkaita tarjoamalla entistä laajemman tiimin ja palveluvalikoiman erilaisiin tarpeisiin”, Åsa kertoo.

”Toiminnan käynnistäminen Ruotsissa on tärkeä virstanpylväs Greenstepin kasvun kannalta. Vastaamme asiakkaiden kysyntään varmistamalla vahvan paikallisen toiminnan Ruotsissa”, kertoo Greenstepin hallituksen puheenjohtaja Tore Teir. Vuonna 2020 Ruotsin tiimin koko on tarkoitus kaksinkertaistaa. Greenstepin Suomen ja Viron toimistoihin palkataan myös lisää ruotsia puhuvia työntekijöitä ruotsinkielisen ja Ruotsissa tapahtuvan toiminnan tukemiseksi. Kaikki Greenstepin avoimet työpaikat ovat nähtävissä täältä: https://greenstep.fi/rekrytointi

Laajentuminen Ruotsiin vahvistaa Greenstepin kykyä palvella asiakkaitaan paikallisella tasolla Pohjoismaissa. Greenstep toimii myös Baltian maissa ja sillä on paikallinen toimisto Virossa Tallinnassa. Muissa maissa Greenstep palvelee asiakkaita MSI Global Alliancen kautta.

Lisätietoa:

Tore Teir, hallituksen puheenjohtaja, +358 40 760 4909

Åsa Melin, Partner, Greenstep Sweden, +46 70 4906687