Good Governance

Hyvä hallinto on osa kestävää brändiarvoa ja maineenhallintaa. ​Good Governance –palvelulla varmistetaan yrityksen jatkuva Due Diligence –valmius sekä hyvän hallinnon kokonaisuus kattavasti kaikilla liiketoiminnan osa-alueilla.

Sidosryhmät, kuten sijoittajat, rahoittajat, vakuuttajat, asiakkaat ja henkilöstö, haluavat tietoa tuotteiden ja palveluiden päästöistä päätöksentekoa varten.​​ Good Governance- ja Whistleblowing -palveluissa asiakasta auttavat asiaan perehtynyt yritysjuridiikan asiantuntija sekä kokenut talousjuristi.

Mistä Good Governancessa on kyse?

  • Palvelu tuo selkeyttä yrityksen hallintoon ja talouteen. Talouden osio toteutetaan yhteistyössä yrityksen operatiivisen taloushallinnon kanssa.​
  • Hyvät käytännöt asiakkaan arjen operatiivisten asioiden tasolta hallitustyöskentelyn muodolliseen ohjaukseen asti. ​
  • Greenstep varmistaa, että asiakkaalla on kattavat ohjeistukset ja käytännöt, jotka kuvaavat vastuut, ohjaavat toimintaa ja joiden ansiosta mahdolliset väärinkäytökset on helppo osoittaa. ​
  • Selkeät käytännöt selkeyttävät ja nopeuttavat toimintaa. Toisaalta väärinkäytöksiä ei voida selittää tietämättömyydeksi, mistä yritys hyötyy taloudellisesti, mikäli väärinkäytöksiä ilmenee.


Haluaisitko lisätietoa vastuullisuuden palveluistamme? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!