Arvonlisäverotus

Avustamme asiakkaitamme monipuolisesti arvonlisäverotukseen liittyvissä tilanteissa ja kysymyksissä.

Avustamme asiakkaitamme monipuolisesti arvonlisäverotukseen liittyvissä tilanteissa ja kysymyksissä. Tarjoamme asiakkaillemme apua kaikissa yritystoiminnan tilanteissa, on kyseessä sitten uusi liiketoiminta, nykyisessä toimitusketjussa tai toimintatavassa tapahtuva muutos tai suuntautuminen kansainvälisille markkinoille tai vain yksittäinen mieltä askarruttava alv-kysymys.

Arvonlisäverojen kanssa kannattaa olla tarkkana – vältä virheiden kertaantuminen

Arvonlisävero mielletään usein vain läpikulkueräksi, mutta sitä se harvoin on johtuen monimutkaisista säännöksistä, poikkeuksista ja poikkeuksien poikkeuksista.

Arvonlisäverolla on usein myös suuri vaikutus yrityksen liiketoiminnan ja käyttöpääoman kannalta, koska se liittyy lähes jokaiseen liiketapahtumaan ja toistuu kuukausittain, jolloin myös mahdolliset virheet kertaantuvat nopeasti. Arvonlisäveroon oikein suhtautumalla, siitä voi kuitenkin olla myös etua esimerkiksi kassavirranhallinnan kannalta.

Vastuu arvonlisäverotuksen oikeellisuudesta on yrityksellä itsellään, ja mahdolliseen virheelliseen menettelyyn liittyvät seuraamusmaksut voivat tulla yritykselle kalliiksi. Selvittämällä asiat ennakkoon, turhilta ja kalliilta seuraamusmaksuilta voidaan välttyä.

Neuvomme ALV-asioissa kaikissa liiketoiminnan tilanteissa

Avustamme asiakkaitamme monipuolisesti arvonlisäverotukseen liittyvissä tilanteissa ja kysymyksissä. Tarjoamme asiakkaillemme apua kaikissa yritystoiminnan tilanteissa, on kyseessä sitten uusi liiketoiminta, nykyisessä toimitusketjussa tai toimintatavassa tapahtuva muutos, tai suuntautuminen kansainvälisille markkinoille. Tai vaikkapa vain yksittäinen mieltä askarruttava alv-kysymys.

Kokeneet arvonlisäveroasiantuntijamme avustavat asiakkaitamme muun muassa seuraavissa arvonlisäveropalveluissa:

  • Arvonlisäverokartoitukset
  • Arvonlisävero-ohjeistukset ja neuvonta
  • Kansainvälisen kaupan arvonlisäverotus
  • Liiketoimintamallien suunnittelu
  • Verotarkastuksissa ja muutoksenhakuprosesseissa avustaminen
  • Ennakkoratkaisut ja kirjalliset ohjaukset
  • Yritysjärjestelytilanteiden arvonlisäverotarkastukset (VAT Due Diligence)
  • Räätälöidyt arvonlisäverokoulutukset
  • ALV-rekisteröinnit ja compliance-palvelut
  • Myynti-, ostopuolen ja liiketoimintamallien data-analyysit

Varaa keskusteluaika jo tänään, niin katsotaan yhdessä, kuinka voisimme auttaa teitä!

Varaa keskusteluaika tästä!