Webinaari: Kohti ketterämpää ennustamista ja budjetointia

Tiistaina 27.08.2024
09:00

Tervetuloa webinaariimme kuulemaan, miten vähennät budjetointiin ja ennustamiseen liittyvää manuaalista työtä, ja voit käyttää aikaasi tehokkaammin lukujen analysointiin!

Talousjohtajana osaat arvostaa budjetoinnin ja ennustamisen tärkeyttä yrityksesi menestykselle. Saatat myös tunnistaa siihen liittyvän tuskan, etenkin jos työkalunasi on edelleen perinteinen manuaalisesti päivitettävä taulukkolaskentatiedosto.

Modernit Planning-työkalut vähentävät budjetointiin ja ennustamiseen liittyvää manuaalista työtä ja säästävät sinulta huimasti aikaa, jonka voit käyttää jatkossa varsinaiseen lukujen analysointiin.

”Kohti ketterämpää ennustamista ja budjetointia” -webinaarissa asiantuntijamme kertovat, millaisia haasteita budjetointiin ja ennustamiseen perinteisesti liittyy ja miten niitä voidaan ratkaista. Näemme myös konkreettisen esimerkin, miten erilaisia skenaarioita luodaan ketterästi Power BI -pohjaisen raportointi- ja analytiikkatyökalu BI Bookin Planning -ominaisuudella.

Mukana webinaarissa ovat Greenstepin analytiikkakonsultoinnin liiketoiminnasta vastaava Juha Kapanen sekä Nina Kallaperä, jolla on lähes 20 vuoden kokemus talouden eri tehtävistä, kuten ennuste- ja budjetointiprosessien kehityksestä.

Ajankohta: tiistai 27.8.2024 klo 9:00-9:30. Teams-linkki webinaariin toimitetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu tästä mukaan. Webinaari on maksuton.