Webinaaritallenne: Yhdistä yrityskorttisi kirjanpitoon

Keskiviikkona 16.03.2022
00:00

Netvisor, Zevoy ja Greenstepin kehittämä Bezala järjestivät maaliskuussa 2022 yhteisen webinaarin yrityskorttien markkinatilanteesta ja siitä, miten uudet ratkaisut helpottavat luottokorttikuittien kirjanpitokäsittelyä.

Bezala on Netvisor-yhteensopiva, helppokäyttöinen mobiilisovellus luottokorttikuittien, matkalaskujen sekä palkkioiden käsittelyyn. Se on kehittänyt luottokorttikuittien automaatioita yli viiden vuoden ajan. Tuore yhteistyö Zevoy-luottokorttiyhtiön kanssa mahdollistaa saumattoman käyttökokemuksen korttien hallinnasta aina kuittien toimittamiseen ja kirjanpitokäsittelyyn saakka.

Bezalan ja Zevoyn välillä on reaaliaikainen yhteys, joka helpottaa kuittien lisäämistä sekä vähentää puuttuvien kuittien määrää huomattavasti.

Katso webinaaritallenteesta kuinka helpoksi korttien tilaaminen ja on Zevoylla tehty, kuinka Bezalan automaatiot nopeuttavat kirjanpitäjien työtä mm. muistuttamalla automaattisesti puuttuvista kuiteista ja miten aineistoa käsitellään Netvisorin puolella.

Webinaaritallenteen kesto on 30 minuuttia ja webinaarin piti Bezalan toimitusjohtaja Fredrik Teir, Zevoyn perustajajäsen Ron Lindqvist sekä Visma Solutionsin Pekka Kotovaara.

Me tunnemme yrityskortit, me tunnemme kirjanpidon ja me haluamme auttaa sinua niihin liittyvien prosessien kehittämisessä. Katso opas optimaalisen luottokorttiyhtiön, yrityskorttityypin ja prosessin valintaan Bezalan yrityskortit-sivulta.