Paikallista ja huoletonta palvelua nyt myös Pohjois-Karjalassa: Greenstep avasi ovensa Joensuussa lokakuussa

Virpi hurskainen greenstep joensuu

Greenstepin kasvu mahdollistaa uusien ovien avaamisen, kirjaimellisestikin. Yrityksemme toimipisteverkosto kasvoi syksyllä taas yhdellä uudella paikkakunnalla, kun Virpi Hurskainen aloitti työnsä Joensuun toimiston vetäjänä.

Virpi, kerro alkuun hieman itsestäsi!

– Minulla on pitkä kokemus tilintarkastuksesta ja erilaisten tarkastustiimien vetämisestä. Olen päässyt tekemään myös hanketarkastuksia, sisäistä laadunvalvontaa sekä erilaisia koulutus- ja valmennustehtäviä. Oma erikoisosaamisalueeni on rakennusala.

Mikä Greenstepissä vetosi?

– Tilintarkastusala on muuttunut hyvin paljon muutaman viimeisen vuoden aikana. Koen, että työn fokus on mennyt kauemmas sen tyyppisestä asiakastyöstä, josta itse saan eniten iloa. Tähdet osuivat näiden ajatusten kanssa kohdilleen, kun erinäisten vaiheiden jälkeen keskustelin Toren kanssa. Tore antoi ymmärtää, että laajeneminen Joensuuhun olisi mahdollista ja totesin, että tällaisia mahdollisuuksia ei tule eteen kovin montaa kertaa elämässä - uuden luominen kiinnosti sen verran, että olisi ollut hullua olla tarttumatta tilaisuuteen.

Miltä tuntuu, kun Greenstep on laajentunut Joensuuhun?

– Fiilikset on odottavat! Olen innostunut, että pääsen tekemään ja luomaan uutta itse ja tulevien työkavereideni kanssa. On upeaa päästä tuomaan Greenstepiä Joensuuhun ja pohjoiskarjalaisten yritysten kumppaniksi.

Greenstep on tunnistanut, että Itä-Suomessa on paikka kumppanille, joka tarjoaa poikkeuksellisen laaja-alaista palvelua ja osaamista mm. kasvuyrityksille ja yrityksille, jotka tähtäävät kansainvälistymiseen.

– Tuomme uuden vaihtoehdon paikallisille yrityksille, jotka etsivät muutakin kuin pelkkää kirjanpitoa tai palkanlaskentaa. Jos yrityksellä on tavoitteena kansainvälistyminen, se etsii rahoitusta tai esimerkiksi tarvitsee laki- ja veropalveluita, kaiken voi saada saman katon alta. Autamme yrityksiä myös mm. sukupolvenvaihdoksissa.

Pohjois-Karjalassa on paljon perheyrityksiä ja arvostusta paikallista, lähestyttävää ja omilla kasvoilla tapahtuvaa palvelua kohtaan. Virpi on innoissaan mahdollisuudesta tutustuttaa Greenstepin kulttuuria Joensuulle.

– Haluan tuoda esille sitä, että Greenstepillä arvostetaan pysyvyyttä. Tavoitteenamme on tuottaa palvelua siten, että asiakkaallamme on tutut ja turvalliset yhteyshenkilöt, joiden kanssa voidaan olla läheisessä kanssakäymisessä matalalla kynnyksellä.

Millaisin odotuksin ja tavoittein Virpi lähtee rakentamaan Greenstepiä Joensuussa?

– Haluan kasata ympärilleni hyvän ja ammattitaitoisen tiimin, joka on kiinnostunut kehittymään työssään, menemään eteenpäin ja olemaan kasvun tukena. Teemme asioita ja etenemme yhdessä kohti tavoitetta, eli jalansijan kasvattamista Joensuussa ja Pohjois-Karjalan alueella. Haluan omalta osaltani varmistaa, että olemme paikallisille yrityksille yhteistyökumppani, joka erottuu laadulla ja laajalla osaamisella. Toimintamme on sujuvaa ja asiakkaamme saavat hyvää ja huoletonta palvelua, kaikki samalta luukulta.

Millaisia asiakkuuksia ja työntekijöitä olet etsimässä?

– Pystymme palvelemaan yrityksiä eri toimialoilta PK-sektorilta aina pörssiyhtiöihin asti. Tarjoamme kattavan palveluvalikoiman ja hyvän alustan kasvattaa ja sujuvoittaa liiketoimintaa. Työntekijöiden osalta etsin alkuun kokeneempia tekijöitä, KLT-tutkinnon jo suorittaneita pidemmän linjan ammattilaisia. Myös palkkapuolen kokemus kiinnostaa. Kun perusta on valettu paikallisesti, tarjoamme myös erinomaisia kasvumahdollisuuksia myös uransa alkupuolella oleville henkilöille.

Jos etsit paikallista taloushallinnon ja yrityskonsultoinnin kumppania Pohjois-Karjalan alueella tai haluat mukaan kiehtovaan kasvutarinaan työntekijänä, voit olla yhteydessä Virpiin!