Mobile hero 1 Joensuu hero banner v2

Yrityksenne kokonaisvaltainen kumppani Joensuussa

Palvelemme asiakkaitamme pian myös Pohjois-Karjalan sydämessä, Joensuussa! Myö autettaan sinnuu, niin liiketoiminnan arkisessa pyörittämisessä kuin kasvun luonnissakin.

Ota meihin yhteyttä!

Kasvu toi Greenstepin myös Joensuuhun

Greenstepin vakaa kasvu on luonut meille erinomaisen alustan laajentaa toimintaamme yhä useammille paikkakunnalle niin Suomessa, kuin ulkomaillakin. Pian avaamme toimiston myös Joensuuhun palvellaksemme yrityksiä paikallisesti Pohjois-Karjalan sykkeessä!

Meiltä saat kaikki tarvittavat palvelut yrityksesi tueksi. Tarjoamme sujuvuutta talous- ja palkkahallintoon, skaalautuvia talousjohdon ja HR-tehtävien henkilöresursseja, raportoinnin ja analytiikan kehittämistä, tukea prosessi- ja järjestelmäkehitykseen, laki- ja veroneuvontaa sekä rahoitus- ja yritysjärjestelypalveluita. Asiakkaamme ovat pääasiassa suomalaisia ja kansainvälisiä start-up-, kasvu- sekä pörssiyhtiöitä laajasti eri toimialoilta.

Greenstep ei siis ole vain perinteinen tilitoimisto. Palvelemme asiakkaitamme niin ympäri Suomen kuin Suomen rajojen ulkopuolella joustavasti paikkariippumattomasti. Greenstepin +700 asiantuntijaa kommunikoivat, jakavat tietoa ja hyödyntävät sitä saumattomasti läpi organisaation eri osa-alueiden ja pystyvät näin olemaan proaktiivisia ja tuomaan koko organisaation tietämyksen asiakkaan käyttöön.

Missionamme on ollut alkumetreiltä asti auttaa organisaatioita kasvamaan ja luoda vastuullisempaa yrityskenttää – yhdessä.

GS vihrea kuutio

Vahvat arvot ohjaavat perheyhtiömme toimintaa

Greenstep on, ja pysyy, lämminhenkisenä perheyrityksenä, joka on monella tapaa greenstepiläisten yritys. Jaamme esimerkiksi 10 % vuosittaisesta tuloksestamme henkilöstöllömme, joka tekee päivittäin loistavaa työtä tukeakseen asiakkaidemme kasvua kokonaisvaltaisesti.

Vahvat arvomme, halu asiakkaan ilahduttamiseen, tahto uusiutua ja kehittää osaamista, into saada aikaan ja yhdessä onnistuminen sekä rehellisyys ja toisten ihmisten arvostaminen, ohjaavat päivittäistä tekemistämme ja sitä, miten kohtaamme toisemme ja asiakkaamme.

Vastuullisuus on Greenstepissä osa jokaisen työtä ja koko organisaation yhteinen asia. Geenstepin arvomaailmaan kuuluu vahvasti yhdenvertaisuus, ja käytössämme onkin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma, jonka toteutumista seurataan vuositasolla.

Sustainability team textmedia

Hei sie, tule mukaan Greenstepin tiimiin!

Etsitkö uusia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Etsimme nyt uusia greenstepiläisiä tulevalle Joensuun toimistollemme!

Tavoitteenamme on mahdollistaa työntekijöillemme uniikkeja urapolkuja sekä kehittymismahdollisuuksia – myös kokeneimmille konkareille. Meillä pääset työskentelemään monipuolisesti mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa, sekä sparrailemaan yhdessä yli 700 hengen asiantuntijatiimimme kanssa.

Meillä työskennellään paljon tiimeissä, autetaan kollegoja ja puhalletaan yhteen hiileen. Työyhteisössämme korostuu asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen. Avoimen keskustelun ja ikimuistoisten tapahtumien ja juhlien avulla pidämme huolta yhteisöllisyydestämme. Kurkkaa tästä, mitä mietteitä asiantuntijoillamme on Greenstepillä työskentelystä!

Tule mukaan lämminhenkiseen tiimiimme! 💚