Tilitoimisto Joensuu hero-banner

Yrityksenne kokonaisvaltainen kumppani Joensuussa

Palvelemme asiakkaitamme myös Pohjois-Karjalan sydämessä, Joensuun tilitoimistossa! Me autamme niin liiketoiminnan arkisessa pyörittämisessä kuin kasvun luonnissa.

Ota meihin yhteyttä!

Kasvu toi moniulotteisen tilitoimiston Joensuuhun

Greenstepin vakaa kasvu on luonut meille erinomaisen alustan laajentaa toimintaamme yhä useammille paikkakunnalle niin Suomessa, kuin ulkomaillakin. Nyt olemme rantautuneet myös Joensuuhun palvellaksemme yrityksiä paikallisesti Pohjois-Karjalan sykkeessä!

Meiltä saat kaikki tarvittavat palvelut yrityksesi tueksi. Tarjoamme sujuvuutta talous- ja palkkahallintoon, skaalautuvia talousjohdon ja HR-tehtävien henkilöresursseja, raportoinnin ja analytiikan kehittämistä, tukea prosessi- ja järjestelmäkehitykseen, laki- ja veroneuvontaa sekä rahoitus- ja yritysjärjestelypalveluita. Asiakkaamme ovat pääasiassa suomalaisia ja kansainvälisiä start-up-, kasvu- sekä pörssiyhtiöitä laajasti eri toimialoilta.

Greenstep ei siis ole vain perinteinen tilitoimisto. Palvelemme asiakkaitamme niin ympäri Suomen kuin Suomen rajojen ulkopuolella joustavasti paikkariippumattomasti. Greenstepin +700 asiantuntijaa kommunikoivat, jakavat tietoa ja hyödyntävät sitä saumattomasti läpi organisaation eri osa-alueiden ja pystyvät näin olemaan proaktiivisia ja tuomaan koko organisaation tietämyksen asiakkaan käyttöön.

Missionamme on ollut alkumetreiltä asti auttaa organisaatioita kasvamaan ja luoda vastuullisempaa yrityskenttää – yhdessä.

Joensuun toimistoa luotsaa Virpi Hurskainen. Ota yhteyttä!

Asiakkaidemme kokemuksia

Tilitoimisto Joensuu -kuutio

Vahvat arvot ohjaavat perheyhtiömme toimintaa

Greenstep on, ja pysyy, lämminhenkisenä perheyrityksenä, joka on monella tapaa greenstepiläisten yritys. Jaamme esimerkiksi 10 % vuosittaisesta tuloksestamme henkilöstöllömme, joka tekee päivittäin loistavaa työtä tukeakseen asiakkaidemme kasvua kokonaisvaltaisesti.

Vahvat arvomme, halu asiakkaan ilahduttamiseen, tahto uusiutua ja kehittää osaamista, into saada aikaan ja yhdessä onnistuminen sekä rehellisyys ja toisten ihmisten arvostaminen, ohjaavat päivittäistä tekemistämme ja sitä, miten kohtaamme toisemme ja asiakkaamme.

Vastuullisuus on Greenstepissä osa jokaisen työtä ja koko organisaation yhteinen asia. Geenstepin arvomaailmaan kuuluu vahvasti yhdenvertaisuus, ja käytössämme onkin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma, jonka toteutumista seurataan vuositasolla.

Tilitoimisto Joensuu - sustainability

Hei sie, tule mukaan Greenstepin Joensuun tilitoimiston tiimiin!

Tavoitteenamme on mahdollistaa työntekijöillemme uniikkeja urapolkuja sekä kehittymismahdollisuuksia – myös kokeneimmille konkareille. Meillä pääset työskentelemään monipuolisesti mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa, sekä sparrailemaan yhdessä yli 700 hengen asiantuntijatiimimme kanssa.

Meillä työskennellään paljon tiimeissä, autetaan kollegoja ja puhalletaan yhteen hiileen. Työyhteisössämme korostuu asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen. Avoimen keskustelun ja ikimuistoisten tapahtumien ja juhlien avulla pidämme huolta yhteisöllisyydestämme. Kurkkaa tästä, mitä mietteitä asiantuntijoillamme on Greenstepillä työskentelystä!

Tule mukaan lämminhenkiseen tiimiimme! 💚

Yhteyshenkilömme Joensuussa

Luotettava ja monipuolinen tilitoimisto Joensuussa

Greenstepin tilitoimisto palvelee Joensuun alueella ja lähikunnissa tarjoten monipuolisesti erilaisia asiantuntijapalveluita. Tavoitteenamme on helpottaa arkeasi hoitamalla kaikki kirjanpitoon ja taloushallintoon liittyvät asiat luotettavasti ja tehokkaasti. Tilitoimistomme palveluihin kuuluvat muun muassa kirjanpito, tilinpäätökset, palkanlaskenta ja yritysjärjestelyt. Olemme kokenut kumppani niin pienille kuin listatuillekkin yrityksille.

Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme paitsi ammattitaitoista palvelua myös henkilökohtaista ja yksilöllistä lähestymistapaa. Haluamme olla enemmän kuin tilitoimisto; olemme kumppani, joka ymmärtää yrityksesi tarpeet ja tukee sinua tavoitteidesi saavuttamisessa.