Procountor mobile hero Procountor desktop hero v2

Ketterää ja modernia taloushallintoa Procountorilla

Procountor on dynaaminen ja moderni taloushallinnon järjestelmä. Me Greenstepillä tarjoamme konsultointia ja tukea järjestelmän käyttöön ja käyttöönottoon.

Ota yhteyttä

Procountor – taloushallinnon järjestelmä

Procountor on tehokas ja moderni taloushallinnon järjestelmä. Se on käytössänne ajasta ja paikasta riippumatta, eikä vaadi laitehankintoja tai -asennuksia.

Yrityksen kasvu ei saa jäädä kiinni taloushallinnon palveluista. Me huolehdimme, että me kumppaninanne ja Procountor taloushallinnon ohjelmana luo mahdollisuuden kasvaa ja skaalautua.

Me Greenstepillä tarjoamme konsultointia ja tukea Procountorin käyttöön ja käyttöönottoon. Meillä on kunnia olla Procountorin platinatasoinen tilitoimistokumppani – joita on muuten vain kourallinen Suomessa!

Mitä tämä platinataso käytännössä tarkoittaa? Se tarkoittaa sitä, että meillä on tiiviit yhteydet Procountorin kanssa, mikä mahdollistaa nopean tuotetuen ongelmatilanteissa sekä jatkuvan kouluttautumisen. Näin pysymme aina järjestelmän kehityksen aallonharjalla, ja pystymme auttamaan asiakkaitamme myös kiperimmissä tilanteissa.

Procountor-ohjelmistoa käyttää kauttamme jo yli 100 asiakasta!Greenstep x Procountor

Katso Procountor-pääkäyttäjämme Jukka-Pekka Antellin mietteitä Procountorista ja sen hyödyistä yrityksen toiminnan tueksi.

Greenstep Procountor-kumppaninanne

Kasvamme kanssasi

Skaalautuvuus mahdollistuaa yrityksen kasvun

Jatkuvasti reaaliajassa

Ajantasainen tieto mahdollistaa parempien päätösten tekemisen

Kokenut kumppani

Greenstep palvelee yli 100 asiakasta Procountorilla

Dynaaminen ja helppokäyttöinen raportointi

Tehosta raportointia BI Bookin avulla

Tietoturvallinen

Yrityksesi taloushallinto on turvallisissa käsissä

Koko taloushallinto yhdessä paikassa

Kirjanpito, laskutus, viranomaisraportointi etc.

Proaktiiviset Procountor-asiantuntijat

Taloushallinnon asiantuntijat tehostavat ja kehittävät yrityksesi toimintaa

Kehitämme jatkuvasti osaamistamme

Greenstep Acadmy on luotu huolehtimaan asiantuntijoidemme jatkuvasta kehittymisestä

Mepco WEB

Tehosta Procountorin talousraportointia BI Bookin avulla

Kehitämämme analytiikkatyökalu BI Book vapauttaa aikaa datan keräämiseltä sen analysointiin ja hyödyntämiseen. Microsoft Power BI:n päälle rakennettu BI Book hyödyntää suoraa rajapintaa Procountorin kanssa, jolloin tiedot ovat varmasti oikein ja ajantasalla. Voit myös yhdistää raportteihin datalähteitä muista käytössä olevista järjestelmistäsi, jolloin raportit ovat entistä kattavampia. Dynaamisten ja muokattavien raporttien avulla voit pohjata kaikki päätöksesi varmistettuun taloustietoon arvailujen sijasta.

Mepco palkanlaskenta

Bezalalla helppoutta ja varmuutta kulu- ja matkalaskuihin

Procountorissa on sisäänrakennettu kulu- ja matkalaskujärjestelmä, joka peruskäytössä toimii vaivattomasti. Luomamme Bezala-järjestelmä ja siihen rakennettu Procountor-integraatio tuo vaivattomuutta prosessiin. Vaivattomuutensa lisäksi Bezala toimii kuin suodattimena, jolloin transaktioiden määrä Procountorissa vähenee ja säästät selvää rahaa.