Procountor

Greenstep hyödyntää Procountor-ohjelmaa asiakkaidensa tukena

Procountor mahdollistaa nykyaikaisen ja ketterän taloushallinnon yrityksen toiminnan tueksi. Se on käytössänne ajasta ja paikasta riippumatta, eikä vaadi laitehankintoja tai -asennuksia.

Greenstep on Procountorin kumppaniohjelman Platinum-tasolla, jossa on vain kourallinen tilitoimistoja Suomessa. Platinum-taso mahdollistaa jatkuvan kouluttautumisen sekä nopean tuotetuen ongelmatilanteissa. Tämä tarkoittaa myös, että kauttamme Procountor-ohjelmistoa käyttää jo yli 100 asiakastamme.


Yrityksen kasvu ei saa jäädä kiinni taloushallinnon palveluista. Me huolehdimme, että me kumppaninanne ja Procountor-taloushallinnon ohjelmana luo mahdollisuuden kasvaa ja skaalautua.

Tehosta Procountorin talousraportointia BI Bookin avulla

Kehitämämme analytiikkatyökalu BI Book vapauttaa aikaa datan keräämiseltä sen analysointiin ja hyödyntämiseen. Microsoft Power BI:n päälle rakenettu BI Book hyödyntää suoraa rajapintaa Procountorin kanssa, jolloin tiedot ovat varmasti oikein ja ajantasalla. Voit myös yhdistää raportteihin datalähteitä muista käytössä olevista järjestelmistäsi, jolloin rapoortit ovat entistä kattavampia. Dynaamisten ja muokattavien raporttien avulla voit pohjata kaikki päätöksesi varmistettuun taloustietoon arvailujen sijasta. Lue lisää BI Bookin Procountor-integraatiosta.

Bezalalla helppoutta ja varmuutta kulu- ja matkalaskuihin

Procountorissa on sisäänrakennettu kulu- ja matkalaskujärjestelmä, joka peruskäytössä toimii vaivattomasti. Luomamme Bezala-järjestelmä ja siihen rakennettu Procountor-integraatio tuo vaivattomuutta prosessiin. Vaivattomuutensa lisäksi Bezala toimii kuin suodattimena, jolloin transaktioiden määrä Procountorissa vähenee ja säästät selvää rahaa. Lue tästä Bezalan hyödyntämisestä Procountorissa.


Katso Procountor-pääkäyttäjämme Jukka-Pekka Antellin mietteitä Procountorista ja sen hyödyistä yrityksen toiminnan tueksi.

Greenstep x Procountor

Kasvamme kanssasi

Skaalautuvuus mahdollistuaa yrityksen kasvun

Jatkuvasti reaaliajassa

Ajantasainen tieto mahdollistaa parempien päätösten tekemisen

Kokenut kumppani

Greenstep palvelee yli 100 asiakasta Procountorilla

Dynaaminen ja helppokäyttöinen raportointi

Tehosta raportointia BI Bookin avulla

Tietoturvallinen

Yrityksesi taloushallinto on turvallisissa käsissä

Koko taloushallinto yhdessä paikassa

Kirjanpito, laskutus, viranomaisraportointi etc.

Proaktiiviset Procountor-asiantuntijat

Taloushallinnon asiantuntijat tehostavat ja kehittävät yrityksesi toimintaa

Kehitämme jatkuvasti osaamistamme

Greenstep Acadmy on luotu huolehtimaan asiantuntijoidemme jatkuvasta kehittymisestä