Kirjanpidon palvelut

Taloushallinnon palveluiden ydin on siinä, että aikataulut pitävät ja työ on korkealaatuista. Selkeytä taloushallinnon rutiinit Greenstepin laadukkailla kirjanpidon palveluilla. Meidän 400+ taloushallinnon asiantuntijaa varmistavat, että aikataulu pitää ja kirjanpito palvelee teitä.

Taloushallinnon palveluiden ydin on siinä, että aikataulut pitävät ja työ on korkealaatuista. Greenstepillä näihin tekijöihin kiinnitetään erityistä huomiota, jotta voimme palvella laadukkaasti kaikkia asiakkaitamme. Vuosien varrella moniosaajiemme määrä on kasvanut niin, että Greenstep nähdään lakisääteisen tili-/palkkatoimiston sijaan laajempana kokonaisvaltaisena kumppanina. Muun muassa kirjanpidon asiantuntemuksen yhdistäminen yritysten kansainvälistymistä tai kasvua edistäviin palveluihin täydentää talouspuolen ulkoistamisen hyötyjä.

Olemme iso kokonaisvaltainen toimija, mutta toimimme ketterästi. Kuten Greenstepin perustaja Tore Teir on sanonut, jatkuvan asiakkaiden ilahduttamisen taustalla on työntekijöidemme rautainen ammattitaito, jonka avulla asiakkaiden ongelmat saadaan taatusti selvitettyä.

Greenstepin kirjanpidon palvelut tunnetaan laadustaan, proaktiivisuudestaan ja asiakaspalvelualttiudestaan.

Laadunvarmistus vertaistuen avulla

Greenstepillä yrityksesi tilinpäätös tarkistetaan laadun varmistamiseksi. Toinen taloushallinnon asiantuntija tutustuu yrityksesi toimintaan ja käy läpi tilinpäätöksen, jotta vältetään virheet ja tilintarkastajan on vaivatonta tutustua tilinpäätöksen tietoihin. Greenstepiläisillä on tukenaan 400:n kollegan asiantuntemus, ja tätä osaamista haluamme hyödyntää asiakkaidemme hyväksi.

Mitä kirjanpidon palveluita Greenstep tarjoaa?

Taloushallinnon palvelut asiakkaan silmin

"Olemme hankkineet Greenstepiltä hyvin kattavasti kaikki talouspuolen palvelut. Kun tämä yhteistyö on toiminut tähänkin asti näin hyvin, en näe mitään syytä, että meillä olisi tarvetta vilkuilla oikealle tai vasemmalle myöskään tulevaisuudessa"

Petri Lahtinen, CEO / Moi Mobiili

"Tänä päivänä Greenstep hoitaa koko meidän taloushallinnon: kirjanpidon palkanlaskennan, ja sparrailee meidän kanssa uusia talouskuvioita. Suosittelen lämpimästi Greenstepiä kumppaniksi kasvuyrityksille - osaaminen ja ammattitaito on kohdillaan!"

Antti Känsälä, CFO / Eazybreak

"We started off just with regular payroll and accounting services. Selling accounting, payroll and HR services is very much a people business, it´s very dependent on the people who you work with. In general we have been very pleased with all the consultants we have worked with at Greenstep"

Jussi Tammi, CFO / Rightware

"Greenstep on pystynyt tosi hienosti hoitamaan meille sekä kirjanpidon, palkanlaskkennan että osan controller-tehtävistä."

Maria Alahuhta, KNL Networks

Voisimmeko auttaa kirjanpitoon liittyvissä asioissa?