Kirjanpidon palvelut

Selkeytä taloushallinnon rutiinit Greenstepin laadukkailla kirjanpidon palveluilla.

Taloushallinnon palveluiden ydin on siinä, että aikataulut pitävät ja työ on korkealaatuista. Greenstepillä näihin tekijöihin kiinnitetään erityistä huomiota, jotta voimme palvella laadukkaasti kaikkia asiakkaitamme. Vuosien varrella moniosaajiemme määrä on kasvanut niin, että Greenstep nähdään lakisääteisen tili-/palkkatoimiston sijaan laajempana kokonaisvaltaisena kumppanina. Muun muassa kirjanpidon asiantuntemuksen yhdistäminen yritysten kansainvälistymistä tai kasvua edistäviin palveluihin täydentää talouspuolen ulkoistamisen hyötyjä.

Olemme iso ja kokonaisvaltainen toimija, mutta toimimme ketterästi. Greenstepin kirjanpidon palvelut tunnetaan laadustaan, proaktiivisuudestaan ja asiakaspalvelualttiudestaan. Kuten Greenstepin perustaja Tore Teir on sanonut, jatkuvan asiakkaiden ilahduttamisen taustalla on työntekijöidemme rautainen ammattitaito, jonka avulla asiakkaiden ongelmat saadaan taatusti selvitettyä.

Taloushallinnon palvelut asiakkaan silmin

"Olemme hankkineet Greenstepiltä hyvin kattavasti kaikki talouspuolen palvelut. Kun tämä yhteistyö on toiminut tähänkin asti näin hyvin, en näe mitään syytä, että meillä olisi tarvetta vilkuilla oikealle tai vasemmalle myöskään tulevaisuudessa"

Petri Lahtinen, CEO / Moi Mobiili

"Tänä päivänä Greenstep hoitaa koko meidän taloushallinnon: kirjanpidon palkanlaskennan, ja sparrailee meidän kanssa uusia talouskuvioita. Suosittelen lämpimästi Greenstepiä kumppaniksi kasvuyrityksille - osaaminen ja ammattitaito on kohdillaan!"

Antti Känsälä, CFO / Eazybreak

"We started off just with regular payroll and accounting services. Selling accounting, payroll and HR services is very much a people business, it´s very dependent on the people who you work with. In general we have been very pleased with all the consultants we have worked with at Greenstep"

Jussi Tammi, CFO / Rightware

Miksi Greenstep on hyvä taloushallinnon kumppani?

KNL Networks & Greenstep

Voisimmeko auttaa kirjanpitoon liittyvissä asioissa?