Greenstep8950 We are GS hero dekstop

Me olemme Greenstep - laajan palveluvalikoiman konsulttitalo

Greenstep on laajan palveluvalikoiman konsulttitalo – luotettava kumppani ja ilahduttava työpaikka.

Miten voimme auttaa?

Tuemme selkeyden avulla

Greenstep on vuonna 2010 perustettu perheyhtiö, jonka keskiössä ovat ihmiset. Meitä greenstepiläisiä yhdistää vahva arvopohja, yhteiset tavoitteet sekä innostunut ote työn tekemiseen ja asiakkaiden ilahduttamiseen.

Greenstepin perustaja Tore Teir toimii Greenstepin hallituksen puheenjohtajana. Perheomisteisessä yrityksessä on ensisijaisen tärkeää huolehtia työntekijöiden ja asiakkaiden hyvinvoinnista. Tämä on ohjannut yhteistä toimintaamme ensi hetkestä alkaen. Tulokset puhuvat puolestaan, ja Greenstep kasvanut jo lähes 800 työntekijän kansainväliseksi konserniksi.

Greenstepillä on toimintaa Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Alankomaissa ja UK:ssa sekä kansainvälisen MSI-verkoston kautta yli 100 maassa. Toimistoverkostomme laajentuu jatkuvasti niin Suomessa kuin ulkomailla.

Arvomme

Halu asiakkaan ilahduttamiseen

Tahto uusiutua ja kehittää osaamista

Into saada aikaan ja yhdessä onnistuminen

Rehellisyys ja toisten ihmisten arvostaminen

Greenstepin toimipisteet 1

Greenstep lyhyesti

Mikä on tarinamme ja mihin olemme menossa?

Kurkkaa video ja tiedät! 💚 Olemme ilolla osa sinunkin matkaasi, oli se sitten kasvua tukevana kumppanina tai työnantajana.

Haluatko kuulla miten olemme ilahduttaneet asiakkaitamme? Tutustu asiakastarinoihimme!

Aloittaessamme yhteistyötä Greenstepin kanssa emme osanneet edes kuvitella, kuinka hyvää palvelua tulisimme heiltä saamaan. Tätä nykyä olemme ulkoistaneet Greenstepille myös palkanlaskennan ja kirjanpidon palvelut sekä HR-palvelut, joita hyödynnämme aina tarvittaessa

Simon Gold

CEO
IDÉ House of Brands

Yhteistyömme alkaessa kävi nopeasti ilmi, miten monipuolisia palveluita Greenstepillä on tarjottavana. Koimme sen valtavan hienoksi mahdollisuudeksi, että kaikki palvelut saadaan saman katon alle. Tämän takia päätimme syventää yhteistyötä myös muihin palveluihin

Peter Engblom

CEO
Navix

Työskentely Greenstepin kanssa on tuntunut turvalliselta, koska he ovat alansa ammattilaisia. Kaikkiin mahdollisiin kysymyksiimme on vastattu ja ne ovat ohjanneet meitä menestyksekkäästi kohti tuloksia.

Igor Nagaev

CEO
Tamturbo

Lue lisää
Greenstep 2021 10 web

Vastuullisuus Greenstepillä

Vastuullisuus on Greenstepillä jokaisen työtä ja koko organisaation yhteinen asia, ja se näkyy jokapäiväisessä toiminnassamme ja kaikessa mitä teemme. Vasta silloin, kun vastuullisuus on kaiken toiminnan keskiössä, vastuullisuustyö voi olla aidosti vaikuttavaa.

Julkaisemme kerran vuodessa vastuullisuusraportin, joka kokoaa yhteen edellisvuoden vastuullisuustyön tulokset ja tavoitteet seuraavalle vuodelle. Vuoden 2022 vastuullisuustyötä käsittelevä raportti on julkaistu huhtikuussa 2023.

Greenstep 2021 19 web

Greenstepiläiset ovat nykyajan ammattilaisia

Työtä tehdään joustavasti hyödyntäen esimerkiksi etätyön tuomia mahdollisuuksia, luonnollisesti kuitenkaan tinkimättä asiakkaidemme palvelun laadusta. Osaamisen ylläpito on meille tärkeää, joten kouluttaudumme säännöllisesti. Käytössämme meillä on nykyaikaiset taloushallinnon järjestelmät.