Greenstep 2021 07 web
Rapujuhlat Web
Brand GS 3
Greenstep 2021 07 web

Greenstep on laajan palveluvalikoiman konsulttitalo – luotettava kumppani ja ilahduttava työpaikka

Greenstep on vuonna 2010 perustettu perheyhtiö, jonka keskiössä ovat ihmiset – meillä ihmiset ovat aina etusijalla! Meitä greenstepiläisiä yhdistää vahva arvopohja, yhteiset tavoitteet sekä innostunut ote työn tekemiseen ja asiakkaiden ilahduttamiseen.

Greenstepin perustaja Tore Teir toimii Greenstepin hallituksen puheenjohtajana. Perheomisteisessä yrityksessä on ensisijaisen tärkeää huolehtia työntekijöiden ja asiakkaiden hyvinvoinnista. Tämä on ohjannut yhteistä toimintaamme ensi hetkestä alkaen. Tulokset puhuvat puolestaan, ja Greenstep kasvanut jo 600 työntekijän kansainväliseksi konserniksi.

Greenstepillä on toimintaa Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa sekä kansainvälisen MSI-verkoston kautta yli 200 maassa. Toimistoverkostomme laajentuu jatkuvasti niin Suomessa kuin ulkomailla, minkä vuoksi meillä on ilo rekrytoida jatkuvasti uusia jäseniä Greenstep-perheeseen.

Haluatko tietää lisää? Tutustu palveluihimme!

Arvomme

Halu asiakkaan ilahduttamiseen

Tahto uusiutua ja kehittää osaamista

Into saada aikaan ja yhdessä onnistuminen

Rehellisyys ja toisten ihmisten arvostaminen

Greenstep offices map (660x685px)

Greenstep lyhyesti

Greenstep 2021 10 web

Vastuullisuus Greenstepissä

Vastuullisuus on Greenstepissä jokaisen työtä ja koko organisaation yhteinen asia ja se näkyy jokapäiväisessä toiminnassamme ja kaikessa mitä teemme. Vasta silloin, kun vastuullisuus on kaiken toiminnan keskiössä, vastuullisuustyö voi olla aidosti vaikuttavaa.

Julkaisemme kerran vuodessa vastuullisuusraportin, joka kokoaa yhteen edellisvuoden vastuullisuustyön tulokset ja tavoitteet seuraavalle vuodelle. Vuoden 2022 vastuullisuustyötä käsittelevä raportti on julkaistu huhtikuussa 2023.

Greenstep 2021 19 web

Greenstepiläiset ovat nykyajan ammattilaisia

Työtä tehdään joustavasti hyödyntäen esimerkiksi etätyön tuomia mahdollisuuksia, luonnollisesti kuitenkaan tinkimättä asiakkaidemme palvelun laadusta. Osaamisen ylläpito on meille tärkeää, joten kouluttaudumme säännöllisesti. Käytössämme meillä on nykyaikaiset taloushallinnon järjestelmät.