Payroll mobile hero Payroll desktop hero

Tarkkaa ja luotettavaa palkanlaskentaa

Varmista yrityksellesi sujuva palkkahallinto laadukkaiden palkanlaskennan palveluidemme avulla. Me huolehdimme, että työntekijäsi saavat palkat oikein ja ajallaan. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Varaa tapaaminen kanssamme

Sujuva palkanlaskenta on organisaation peruspilareita

Meillä Greenstepillä on halu ilahduttaa asiakasta jatkuvasti laadukkailla taloushallinnon palveluilla, joista palkanlaskenta on yksi suosituimmista. Meihin luottaakin palkkahallinnon kumppanina yli 800 asiakastamme. Palkkalaskelmiemme oikeellisuus on keskimäärin 99,6%.

Sujuva palkanlaskenta on organisaation peruspilareita. Jatkuvat virheet palkanlaskennassa vaikuttavat suoraan työntekijöiden tyytyväisyyteen. Siksi kannattaakin valita laadukas, tarkka ja mahdollisimman automatisoitu palkanlaskennan palvelu.

Palkkahallintopalveluiden asiakkaanamme säästät aikaa ja voit luottaa siihen, että palkkoihin liittyvät asiat hoidetaan aina laadulla ja ajallaan!

Mitä tarjoamme palkkapalvelun kumppanina?

Payroll

Oikeellisuus ja laatu

Säännöllinen palkanlaskennan oikeellisuuden seuranta ja raportointi on yksi tärkeimmistä palkkapalvelun tehtävistä. Laatumme takaa asiantuntijoidemme huippuosaamisen lisäksi tehokkaat järjestelmät, automaatio, sekä tekoälyn hyödyntäminen esimerkiksi täsmäytyksissä.

Payroll

Oma nimetty palkkatiimi ja asiakasvastaava

Saat oman nimetyn palkkatiimin ja lisäksi asiakasvastaavan, joka valvoo kokonaisvaltaisesti asiakassuhdetta ja palvelun kehittämistä. Iso tiimi ja varahenkilöjärjestelyt takaavat palvelun sujuvuuden myös yllättävien poissaolojen sekä lomien aikana. Kaikki viestintä hoituu näppärästi ja tietoturvallisesti Greenstep Hub -asiakasportaalin välityksellä.

Payroll

Tarpeisiinne räätälöity palvelu

Meillä on asiakaslähtöinen palvelumalli, joka joustaa ja skaalautuu tarpeidenne mukaan. Huolehdimme palvelustanne kokonaisvaltaisesti ja proaktiivisesti – ja haluamme rakentaa yhteistyötä sekä operatiivisella että strategisella tasolla.

Greenstep palkkakumppaninanne

Videolla Sari Täckman kertoo, miten toimimme palkkahallinnon kumppaninanne.

Asiakkaidemme kokemuksia

Mistä korkea laatumme syntyy?

Check icon 5

Suuri asiantuntijatiimi vankalla osaamisella

Palkanlaskennan asiantuntijatiimistämme löytyy laajalti kokemusta monien alojen työehtosopimuksista ja eri kokoluokkien yrityksistä. Noin 25 % palkanlaskijoistamme omaa arvostetun PHT-sertifikaatin!

Check icon 5

Laadukkaat sähköiset järjestelmät

Palveluissamme on käytössä laadukkaat palkanlaskennan järjestelmät. Kokeneet järjestelmäasiantuntijamme hoitavat järjestelmän käyttöönoton ja tarvittavat integraatiot vaivatta.

Check icon 5

Tehokkaat automaatiot ja AI:n hyödyntäminen

Hyödynnämme automaattisia tiedonsiirtoja ja integraatioita manuaalisten prosessien ja virheiden minimoimiseksi. Käytämme tekoälyä esimerkiksi tarkistuksiin ja täsmäytyksiin.

Palkanlaskenta Greenstep Hub

Tietoturvallista palvelua ja vaivatonta viestintää Greenstep Hubin välityksellä

Palkanlaskentaan liittyy aina paljon luottamuksellisia keskusteluja sekä tiedostojen siirtoa.

Tietoturvalliseen ja vaivattomaan viestintään olemme kehittäneet oman asiakasportaalimme, Greenstep Hubin. Hub on kehitetty ryhmältä ryhmälle -viestintää varten – sen avulla niin asiakkaan tiimi kuin Greenstepin palkkatiimi saa aina kaikki tarvittavat tiedot ja viestit yhdellä alustalla, eikä tietoa tarvitse jakaa erikseen esimerkiksi sairaspoissaolotilanteissa.

Olemme ISO27001-sertifioitu kumppani. Asiakkaanamme voit olla varma, että tietojasi käsitellään tietoturvallisesti.

Tutustu myös näihin