Payroll W bg
ERP tehokas laake yrityksen kasvukipuihin 3 12 2021
Greenstep Brand Imagery 004 Web2
Payroll W bg

Tarkkaa ja luotettavaa palkanlaskentaa

Meille mikään palkkoihin liittyvä ongelma ei ole liian vaikea. Palkka-asiantuntijamme saavat tukea yli 500:lta oman alansa osaajalta – greenstepiläisiltä.

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Haluatko tietää lisää palkanlaskennan palveluistamme? Varaa tapaaminen kanssamme

Laaja-alainen ja vahva osaaminen nykyaikaisesta palkanlaskennasta

Meillä Greenstepillä on halu ilahduttaa asiakasta jatkuvasti laadukkailla taloushallinnon palveluilla, joista palkanlaskenta on yksi suosituimmista. Meiltä saat aidosti konsultoivaa palkkahallinnon palvelua samalla kun tehostetut prosessit tuovat merkittäviä kustannussäästöjä. Lupaamamme palkanlaskennan korkea laatu syntyy asiantuntijoiden ammattitaidosta - jo lähes puolet yli viidenkymmen palkka-asiantuntijamme joukosta onkin saanut arvostetun PHT-serfifioinnin.

Tarjoamme palkanlaskennan palveluita myös isoille sekä kansainvälisille yrityksille - yhteensä meihin luottaa jo yli 800 asiakasta. Greenstepin palkanlaskennan asiakkaana säästät aikaa ja tehostat palkanlaskennan prosessiasi. Huolehdimme puolestasi asioinnin kumppaniemme kanssa ja raportoimme koko ketjun onnistumisesta yhdellä kertaa.

Miten kehitämme palkanlaskennan palveluamme?

Nykypäivän vaatimusten mukaisesti kehitämme jatkuvasti palkanlaskennan osaamistamme, prosesseja sekä järjestelmiä asiakkaan toimintaympäristön huomioiden:

  1. Prosessien kehittäminen

    Kehitämme palkanlaskennan prosesseja proaktiivisesti aina asiakkaan tilanteen mukaan. Mikäli uskomme, että palkanlaskentaa pystyy tehostamaan kustannustehokkaalla tavalla, tulemme kertomaan siitä asiakkaallemme aina. Pidämme huolta siitä, että tieto kulkee oikeille ihmisille oikeita reittejä pitkin - prosessit toimivat, kun prosesseissa mukana olevat ihmiset ymmärtävät miksi näin tehdään. Palkka-asiantuntijamme saavat tämän lisäksi jatkuvasti koulutusta Greenstep Academyn kautta.

  2. Automaation hyödyntäminen

    Me Greenstepillä automatisoimme sitä, mistä saadaan hyötyä asiakkaille. Automatisoinnin tavoitteena on manuaalisten prosessien minimointi ja tätä kautta tehokkuus ja virheettömyys. Ei olekaan sattumaa, että palkkalaskelmiemme oikeellisuus on keskimäärin 99,8% ja tavoitteena on 100%. Automaatiota käytämme mm. automaattisiin tiedonsiirtoihin, palkkatietojen keräämiseen, tiedon keräämiseen ja tarkistuksiin integraatioiden ja ohjelmistorobotiikan avulla.

  3. Tekoälyn hyödyntäminen

    Tekoäly ei ole vain tulevaisuutta vaan juuri tätä hetkeä. Kehitämme tekoälyä suunnitelmallisesti oman analytiikkatiimimme voimin. Tekoälyä hyödynnetään sisäisissä prosesseissa (mm. tarkistukset) sekä asiakastöissä (mm. täsmäytykset). Käytännön esimerkki luomastamme tekoälyä hyödyntävätä apuvälineestä on finance.rocks.

Greenstep palkkakumppanina

Sari Täckman kertoo, millainen palkkaulkoistuskumppani olemme

Mepco - palkkajärjestelmien Ferrari

Tarjoamme asiakkaillemme Mepco-järjestelmäkokonaisuutta palkka- ja HR-prosessien hallintaan. Suosittelemme Mepcoa sen ollessa aidosti koko organisaation työkalu. Mepcon käyttöönotto tukee HR-tiimiä, palkanlaskijoita, työntekijöitä, esihenkilöitä ja johtoa.

Mepcon avulla organisaatio saa täyden näkyvyyden henkilöstön työsuhteen elinkaareen yhdistettynä palkkatietoihin. Tämä auttaa johtoa sekä esihenkilöitä ennakoinnissa, osaamisen kehittämisessä, poissaolojen seuraamisessa sekä muussa raportoinnissa. Työntekijöitä Mepco tukee mm. palkkalaskelmien toimituksessa, työsuhdetietojen päivittämisessä sekä lomasuunnittelussa ja poissaolojen kirjaamisessa.

Lue lisää Mepcosta!

Mitä on nykyaikainen palkanlaskenta?

Maria Koivusipilä kertoo näkemyksensä palkanlaskennan kulmakivistä

Mitä saat, jos valitset meidät kumppaniksesi?

Vahvan ja monipuolisen TES-osaamisen

Yrityksellesi nimetyn palkkatiimin varahenkilöjärjestelyineen

Asiakaslähtöisen palvelumallin, joka joustaa tarpeidesi mukaan

Ammattitaitoiset järjestelmäasiantuntijat (Mepco, Netvisor, jne.)

Nimetyn järjestelmän pääkäyttäjän jatkuvassa palvelussa (Mepco)

Huipputasoisen Mepco-järjestelmäosaamisen

Greenstepin laaja-alaisen asiantuntijaverkoston osaamisen (CFO, verotus, HR, taloushallinto, jne.)

Nimetyn asiakasvastaavan, joka huolehtii asiakkuudesta kokonaisvaltaisesti

Palkanlaskennan asiakkaitamme

Palkkapalvelun osa-alueet