LD Services Greenstep mobile hero LD Services

Greenstep Academy – L&D-kumppanisi

Tuemme kasvuanne ja kehitystänne ajassa kiinni olevalla koulutus- ja valmennustarjonnalla. Pureudumme tarpeisiinne ja toteutamme vaikuttavat Learning & Development -kokonaisuudet!

Ota meihin yhteyttä

Osaaminen on kilpailukykyä. Huomisen voittajayritys on se, joka tunnistaa osaamistarpeensa tänään.

Greenstep Academyn koulutuspalveluiden ydin on siinä, että rakennamme koulutuspalvelut tukemaan menestystänne. Kartoitamme yrityksenne osaamistilanteen, autamme tunnistamaan osaamisvajeen nyt ja tulevaisuudessa, sekä rakennamme valmennukset, jotka auttavat teitä menestymään.

Greenstep Academyn palvelut koostuvat talouden, HR:n ja taloushallinnon järjestelmien teemoista. Academy käsittelee koulutuksissaan ajankohtaisia ilmiöitä ja tulevaisuuden busineksen kehityssuuntia. Koulutuksemme kattavat organisaation kaikki tasot, kuten:    Miksi valita Greenstep Academy yrityksenne osaamisen kehittämisen tueksi?

    Greenstepillä on vahvaa osaamista monelta toimialalta ja kokemusta yritysten muutostilanteiden hoitamisesta. Koulutuksen tuotannossa luotamme kokeneisiin asiantuntijoihimme. Emme kuitenkaan unohda käytäntöä, ja käsittelemme aiheita ymmärrettävästi, käytännön läheisesti ja osallistujat huomioiden.

    Haluamme, että osallistujat oivaltavat ja lähtevät tilaisuuksistamme mukanaan case-esimerkkejä ja parhaiksi havaittuja käytänteitä; oikeasti ymmärtäen käsitellyt asiat.

    Koulutuspalvelujemme avulla yritysjohto saa varmuutta päätöksentekoon ja muutostilanteisiin sekä asiantuntijat syvemmän näkemyksen asiantuntijuusalueensa erityistilanteisiin ja muutoksiin. Haluamme myös jakaa verkostoamme, joten koulutuspalvelujen kautta osallistumalla tapahtumiin pääset myös kasvattamaan verkostoasi.

    Asiakkaidemme kokemuksia