Greenstep Academy – koulutuspalvelut

Tuemme asiakkaidemme kasvua ajankohtaisella koulutustarjonnalla

Greenstep Academyn koulutuspalveluiden ydin on siinä, että koulutus on ajantasaista, osallistujia oivalluttavaa ja se toteutetaan modernissa koulutusympäristössä ja modernein pedagogisin ratkaisuin. Greenstepin viime vuosien nopea kasvu on täydentynyt talous- ja HR-toimialojen ammattilaisten koulutukseen keskittyvällä Greenstep Academylla, koska halusimme tarjota henkilöstöllemme työympäristön, joka aidosti tukee yksilön kehittymistä ja ammatillista kasvua. Uskomme, että avaamalla Greenstep Academyn myös asiakkaillemme, tuemme parhaiten yritysten kasvua.

Koulutuspalvelumme täydentävät Greenstepin isoa ja kokonaisvaltaista palvelukenttää, ja pitää toiminnan edelleen ketteränä ja valmistaa asiakkaitamme ympäröivän maailman muutoksiin. Greenstep Academy noudattaa Greenstepin perustajan Tore Teirin tahtotilaa asiakkaan ilahduttamisesta tuomalla ajankohtaiset ilmiöt ja tulevaisuuden vaihtoehdot yritysten johdon päätöksenteon tueksi myös koulutuksen keinoin.

Greenstep Academyn palvelut koostuvat talous- ja HR-toimialojen

Miksi valita Greenstep Academy yrityksenne osaamisen kehittämisen tueksi?

Greenstepin toimialaosaaminen ja näkemys yrityksen kohtaamien monien erilaisten muutostilanteiden hoitamiseen on erittäin vahva. Asiantuntijoillamme on kokemusta laaja-alaisesti monelta eri toimialalta ja erilaisista tapauksista. Koulutuksen tuotannossa luotamme vahvoihin asiantuntijoihin. Emme kuitenkaan unohda käytäntöä ja käsittelemmekin aiheita ymmärrettävästi, käytännön läheisesti ja osallistujat huomioiden. Haluamme, että osallistujat oivaltavat ja lähtevät tilaisuuksistamme mukanaan case-esimerkkejä ja parhaiksi havaittuja käytänteitä; oikeasti ymmärtäen käsitellyt asiat. Koulutuspalvelujemme avulla yritysten johto saa varmuutta päätöksenteon perusteisiin ja vaihtoehtoihin muutostilanteissa ja asiantuntijat syvemmän näkemyksen asiantuntijuusalueensa erityistilanteisiin ja muutoksiin. Haluamme myös jakaa verkostoamme, joten koulutuspalvelujen kautta osallistumalla tapahtumiin pääset myös kasvattamaan verkostoasi.


Haluaisitko kysyä lisää tarjoamistamme koulutuksista?