Greenstep Academy – koulutuspalvelut

Tuemme asiakkaidemme kasvua ajankohtaisella koulutustarjonnalla

Osaaminen on kilpailukykyä. Huomisen voittajayritys on se, joka tunnistaa osaamistarpeensa tänään.

Greenstep Academyn koulutuspalveluiden ydin on siinä, että rakennamme koulutuspalvelut tukemaan menestystänne. Kartoitamme yrityksenne osaamistilanteen, autamme tunnistamaan osaamisvajeen nyt ja tulevaisuudessa, sekä rakennamme valmennukset, jotka auttavat teitä menestymään.

Greenstep Academyn palvelut koostuvat talouden-, HR:n ja taloushallinnon järjestelmien teemoista. Academy tuo käsittelee koulutuksissaan ajankohtaiset ilmiöt ja tulevaisuuden busineksen kehittämisen suunnat. Koulutuksemme kattavat organisaation kaikki tasot, kuten:    Miksi valita Greenstep Academy yrityksenne osaamisen kehittämisen tueksi?

    Greenstepin toimialaosaaminen ja näkemys yrityksen kohtaamien monien erilaisten muutostilanteiden hoitamiseen on erittäin vahva. Asiantuntijoillamme on kokemusta laaja-alaisesti monelta eri toimialalta ja erilaisista tapauksista. Koulutuksen tuotannossa luotamme vahvoihin asiantuntijoihin. Emme kuitenkaan unohda käytäntöä ja käsittelemmekin aiheita ymmärrettävästi, käytännön läheisesti ja osallistujat huomioiden. Haluamme, että osallistujat oivaltavat ja lähtevät tilaisuuksistamme mukanaan case-esimerkkejä ja parhaiksi havaittuja käytänteitä; oikeasti ymmärtäen käsitellyt asiat.

    Koulutuspalvelujemme avulla yritysten johto saa varmuutta päätöksenteon perusteisiin ja vaihtoehtoihin muutostilanteissa ja asiantuntijat syvemmän näkemyksen asiantuntijuusalueensa erityistilanteisiin ja muutoksiin. Haluamme myös jakaa verkostoamme, joten koulutuspalvelujen kautta osallistumalla tapahtumiin pääset myös kasvattamaan verkostoasi.

    Haluaisitko kysyä lisää tarjoamistamme koulutuksista?